Kreatören Cetinkaja

Den kontraktslöse fotbollsspelaren Hasan Cetinkaja drar ihop ett eget fotbollslag bestående av andra kontraktslösa spelare och drar till Turkiet och spela uppvisningsmatcher. Ett jäkligt smart tilltag måste jag säga. Självklart kommer klubbar att kolla in matcherna i hopp om att finna lediga spelare. Självklart borde kontraktslösa hockeyspelare ta samma initiativ. Hockeysverige.se satte inför säsongen ihop ett Reject HC av då kontraktslösa spelare. De flest av dessa har idag kontrakt, men idén bygger på detsamma och i ett sånt lag skulle ju exempelvis väl spelare som Johan Bergmark och Andreas Stenling, Magnus Gästrin, Johan Thalberg, Sami Ryhänen och Daniel Henriksson kunna ingå?

Daniel Henriksson förresten, vore inte han ett alldeles utmärkt alternativ som backup till Galbraith? Hans värde borde väl ha devalverats rätt rejält, men samtidigt varit igång denna säsong.

 

Etiketter: , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>