Seger till slut

Efter en rätt tight batalj vinner Björklöven till slut med 5-4. Undertecknad hade visionen om att kunna se matchen via websändningen, men kombinationen ny dator och extremt stor tumme på fel del av kroppsdelen fick mig istället att följa matchen via hemsidans liveuppdatering och även om det inte kan likställas med att se en match, så gör hemsidan ett jäkla jobb. Där kommer min stora tumme väl till pass och just nu står den rätt vertikalt. Bra jobbat,gubbs!

I och med att Teg besegrade Clemensnäs med 3-1 (Grattis Teg!)  har nu Piteå 7 poäng upp till fjärdeplatsen (räknar mot Boden) och måste nu ta full pott den kommande matcherna (Clemens B, Boden H, Kalix B) för att ge sig själv en realistiskt chans. Matchfakta hittar du här.

Vill du följa Lövens liveuppdatering i efterhand, klicka här

Vill du hellre gå och sova sött, så klickar du start/stäng av.

Umeå – En del av Björklöven

Etiketter: , , , , , ,

5 kommentarer

 1. Matchspeakern

  Jag följde matchen på osexiga http://www.swehockey.se numera har de även varje spelarens +/- och alla poäng under valet reports. Ska grotta in mig där strax och se hur krabbarna skötte sig.

  Tyvärr kan man ännu inte se time on ice samt antalet tacklingar ;-)

  Undrar varför Pite tar timeout när man ångar på o gör mål…?

 2. Lövenbloggaren

  Svar till Matchspeakern (2011-10-19 21:29)
  ja, Swehockey har spottat upp sig. varför Piteå tog timeout så vet jag inte. Kanske ville man vila femman som var het i hopp om nytt mål?

 3. Micke

  För det första tack så mycket. Bra jobbat själva!

  Precis som Lövenbloggaren säger tar Piteå timeout för att man slagit en icing och har varit tillbakapressade i över en minut i egen zon. En timeout för att vila spelarna helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>