Drömstart!

De gröna krigarna inledde PO2 på allra bästa sätt med 2-1 på bortais i Blekinge, Olofström, Stålhallen inför en sensationellt röststark och entusiastisk GD Syd. Det var bara den gröngula klacken som hördes i webbsändningen, en för övrigt smått legendarisk sådan genom en synnerligen underhållande Björn "Juholt" Karlsson. Inte direkt Lasse Grankvist som en läsare beskrev det. "Returen uppe i Björklöven på lördag" och sedan hade vi bl.a "Marcus Lundmark" utvisad med ca 4,5 minut kvar.

Att Löven berör och engagerar? Finns det sand i Sahara och sover Dolly på rygg..?? Det är vi som är Björklöven! Själv följde man webbsändningen parallellt med VK:s liverapport och surret på TCIM.. ca 200 fans inloggade och det har i skrivande stund gjorts knappt 1400 inlägg om matchen.. Intresset är på topp och man bara längtar såå till på lördag. Vi ses på hallen!

"Det är vi som är Björklöven!!" #PO2 #motPO3 #motkvalserien

+ + +

Övriga matcher just nu:

Enköpings SK HK – Kallinge-Ronneby IF 3-4

Huddinge IK – Asplöven HC 2-2 (inför sudden)

Östersunds IK – Karlskrona HK 3-4 (med ca 7 min kvar)

Etiketter: , , , , , , ,

10 kommentarer

 1. Micke

  Riktigt bra jobbat av grabbarna. Måste ha vart en svår match, då löven fick många utvisningar emot sig, speciellt i andra perioden. Riktigt kul med chans till avancemang på lördag!

 2. Clabbe

  Härligt!! Nu gäller det att vi fortsätter vara ödmjuka inför uppgiften och inte tar ut något i förskott.

 3. The Sandwich

  Svar till Micke (2012-03-01 21:51)
  Visst ses vi på hallen hallen Micke? Det är på lördag det händer.. ca 4000 gröngula fanatiska och fantastiska fans bär fram de gröna mot PO3.. #motPO3

 4. The Sandwich

  Svar till erik (2012-03-01 21:55)
  Det låter bra erik.. säkerligen inte bara swehockey som gick hett i kväll.. Men gud så satans skönt, tror ärligt det kan sluta lyckligt till slut.

  Alltså riktigt riktigt lyckligt.

 5. The Sandwich

  Svar till Clabbe (2012-03-01 22:16)
  Kanon Clabbe, tryggt med en rutinerad räv som manar till lugn och att sitta lugnt i båten.. och det gör vi. Ända till på lördag, då reser vi oss upp igen.. för..

  - DET ÄR VI.. SOM ÄR BJÖRKLÖVEN!

  #motPO3

 6. stolt lövare

  fy vad underbart , oj vad man längtar till lördag , vilket stöd grabbarna kommer få

 7. pebbox

  Lite kommentarer ifrån Blekinge-media.

  ”Måste erkänna att Löven var bra, riktigt bra. OIK:s tar inga två matcher i helgen. Björklöven en kandidat till allsvenskan”. – Sydöstran tidning.

  ”Björklöven kan vara det bästa laget vi mött denna säsong, tillsammans med Vita Hästen”. – OIKBloggen

  Det klingar bra! Nu är det upp till bevis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>