Lördagsmixen

Veckans mix har en dragning åt huvudstadshållet då veckan, när så mycket har hänt, spenderades där. God morgon och hjärtligt ihjälkommen ska ni våras.

+++

Åt en middag med några kollegor under veckan i Stockholm och en av kollegorna hade en kompis med. Hon sa vid ett tillfälle: - Är du en av dom där bloggarna? Kunde liksom inte greppa om det var det var med beundran eller förfäran i rösten. Vad jag dock greppade var att hon berättade att hon hade haft en Lövenhalsduk, men gett denna till Myrorna. Jag greppade i alla fall vart min tanke flög iväg…

+++

Passade på att se Judas Priest på Hovet och eftersom det tyvärr regnade frågade jag några Stockholmare vart entré 11 var, för att vinna tid. När de fattade att jag inte var från stan och fick veta att jag var från Umeå kom frågan direkt: – Vart fan är Björklöven nuförtiden? Efter en kortare redogörelse sa de att de ville ha Löven tillbaka i eliten, för det var ett roligt lag att se. Dom har ju bara sååå helt rätt!!

Konserten då? Så sjukt bra! Magiskt att se bandet man lyssade på under 80-talet leverera dänga efter dänga. Både kul, men även lite trist var att dom körde "Breaking The Law" instrumentalt och lät publiken stå för sången. Se själv:

Den kvällen avslutades mycket oväntat på Stureplan och jag måste bara säga: - What is the big deal?  Är det för att jag är norrlänning, eller? Då borde man kanske bli impad, men….näää. Kändes lite som att gå på zoo. Man gick runt och tittade på en massa som beteddes sig som djur. Tummen upp dock till den som ville bjuda på en helkväll för att jag pyntade hans garderob. Nästa gång ska jag kanske göra det före kvart över fyra på natten. :)

+++

Undra hur reaktionen blev när bilisten jag såg i går kom till jobbet och insåg att  soppåsarna var kvar på biltaket? Det är därför jag vill ha en kamera monterad på min instrumentpanel. Hur mycket sjukt händer inte i trafiken hela tiden?

+++

Vi kör lite hockey. Borås närmar sig den ekonomiska avgrunden och Asplöven tassar allt närmare en allsvensk plats. Känns märkligt hur en klubb som har ett hemmanitt på 281/450 (Grundserie/Allettan) ska lira i den tuffa serien. Nu lär de väl ha lite fler (förhoppningsvis, dock max 600) om de lirar i AS kommande säsong och serietillhörighet stavas ju kvalifikation på sportsliga grunder. Samtidigt för att fixa den egna ekonomin så bör man ju ha en arena som tar lite fler och ny arena är på G vad jag förstått, för att se sådana här syner är ju bara sorgligt. Vem hyllar dom? Vaktmästarens skrubb? (se 35 sek in)

Betänk att Olofström också närmar sig AS då Malmö ser ut att få svårt att fixa ekonomin. Var det i år det skulle ske? Sådana här friplatser kommer inte varje år.

Uppdat: Tydligen har Borås fixat biffen, läs här.

+++

På tränarsidan försvinner alltså Jens Själin, som gjort ett så bra jobb med vårt U-16 lag och kommer de kommande tre säsongerna att ha hand om Luleås dito. Att vi inte kan hålla kvar våra talanger  påspelarsidan har vi ju märkt de senaste säsongerna. Ska vi nu ockdå börja brandskattas  på tränarsidan också? Sen är jag ju glad för Jens del, vem kan tacka nej till en sån chans att få en heltidsanställning? En annan med Lövenanknytning som äntligen (?) fått sig ett jobb är  Fredrik Öberg. Han ryktades ju som ass. tränare ifjol, men klubben kom aldrig riktigt till skott. Nu hamnar han alltså i tränarteamet för Skellefteås B-juniorer tillsammans med John Lind. Likt Jens är han anställd på heltid och det kan vi ju förstås inte konkurrera med. Finns bara kvar att önska dessa två lycka till!

+++

En som  vi också önskar lycka till är ju givetvis vår nye tränare Jens Öhman. Gårdagens kanske bästa twitter?

+++

Avslutar med att det i dagens samhälle är det helt omöjligt att undvika media, något Ottawas Erik Karlsson fick erfara när hans lag blev utslaget av Henrik Lundqvists NY Rangers härom natten.

Att man sen bara tar den negativa biten och klipper av mitt  i uttalandet kan man ju tycka är märkligt, men det är ju sån media är.

+++

Trevlig helg.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Lövenbloggaren

    Svar till putte (2012-04-29 21:08)
    Haha, måste vara få förutom Erik som sett en sån. :D Å andra sidan brukar ju en överjävligt bra målvakt betraktas som ett monster och det är väl vad vi kan kalla den där rackaren? Vad det gäller Erik så verkar vara smått positiv som ryktena säger. Förutom hans egen vilja så ska väl den dyra försäkringen fixas. Vad gäller Affe har väl ingen hört vad vare sig han eller Tre Kronors ledning vill?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>