Jarl: – Vi minns!

Ytterligare en spelare som har en del att säga inför helgens heta möte med Sundsvall och det är Johan Jarl och rubriken säger väl det mesta!

 Sundsvall var ju ganska drivande i Björklövens degradering. Gör det att man taggar extra inför detta möte eller är ni spelare ens medvetna om detta faktum? Du spelade ju ändå i laget vid den tiden.Självklart är jag medveten om detta. Nu är vi ju inte så många kvar från den tiden men för vi som är det har detta ju inneburit att även vardagslivet/familjelivet ändrats, så vi minns……

Vår egentliga rival är och kommer alltid att vara Skellefteå, men efter allt som skett, så har Asplöven fått ikliva en liten del av den rollen. Efter deras lotterivinst, så återstår nu…Sundsvall. Tänker ni spelare på samma sätt eller är detta bara i fansens huvud?Som du sa har vi en rival och det är Skellefteå. Men sedan är det förstås alltid kittlande när förväntade topplag möts men mer än så är det inte.

Fansen har pratat om första mötet med Sundsvall sedan Sundsvall åkte ur allsvenskan. Har ni spelare funderat något kring Sundsvall än? De måste ju exempelvis ses som det största hotet just nu inför playoff/Kvalserie?Jo det är klart att vi ser fram emot den matchen. Men S-vall har aldrig varit något hot för oss (Björklöven) genom tiderna och den ordningen har vi tänkt behålla.

Finns det något du vill hälsa fansen inför denna match? VI är Björklöven, VI är från Umeå, VI ska upp igen!

+++

Ni ser, spelarna är rejält taggade inför matchen. Den vill du väl inte missa? Självklart inte. Det är det HÄR länken du klickar när du köper biljetter till dig och dina nära och kära. Nu fyller vi hallen.

 

 

Etiketter: , , , , , , ,

3 kommentarer

 1. Lelle Printer

  Blir less över dessa ständiga artiklar/reportage om hur synd det är om Björklöven. Alla är så dumma mot dem och de har blivit illa behandlade av när och fjärran.

  Björklöven är precis där de förtjänar att vara! Att inte lyckas bättre med hockeyn i en relativt stor stad med möjlighet till studier för unga killar som vill både läsa och spela hockey. Att inte dra in mer pengar i marknadsföring och sponsring är inget annat än ett misslyckande.

 2. Quaquarelli

  Men läs dem inte då. Det är väl ingen som tycker synd om oss och allra minst du som det verkar. Vi kämpar vidare och hoppas på framgång. Så kryp tillbaka under din sten och kom fram när alla hyllar oss i stället. ;-)

 3. Lelle Printer

  @Quaquarelli.
  Korrigering. Det är en massa supportrar och umeåjournalister som tycker synd om Björklöven och ältar hur taskiga Sundsvall var mot Björklöven när de senare förlorade elitlicensen. Björklöven förtjänade att degraderas en divison.

  När ni ordnat en ordentlig sportslig och ekonomisk organisation kommer ni kanske komma upp ur gruvlaven. Det bedrövliga är att ni bättre förutsättningar än massor av städer, utan att lyckas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>