Lückner dementerar Sundströmryktet

Helgen har för oss på VK/VF spenderats på annan ort för konferens så därför har det blivit skralt med uppdaterande på bloggen. Jag fick ju dock höra det där om Alexander Sundström och var tvungen att gå ut med det direkt. Det jag har hört, av min andrahanskälla som jag anser trovärdig, är att kontraktet mellan Alexander Sundström och Mora eventuellt kommer brytas inom kort och att han då skulle vara aktuell för återkomst i Björklöven. Samma källa hade rätt gällande Jon Palmebjörks återkomst innan han presenterades.

Löven4ever-bloggen var heta på gröten och ringde upp Sundström, så här sa han till den bloggen:
Nä, det är ingenting på G, det kan jag lova dig. Jag är nöjd med situationen i Mora.

Jag har försökt nå Sundström i dag, men utan resultat. Däremot fick jag tag på Harald Lückner, tränare i Mora, och frågade om hur han ser på Sundströms situation.

– Vi hade stora förväntningar på honom på honom när han kom hit, men han drog på sig en höftskada under försäsongen och har inte kommit igång för fullt ännu. Han är lite temposvag och har inte riktigt fått igång fotarbetet, men har visat prov på en fin blick för spelet och har varit duktig i powerplay och boxplay.

Och så här besvarade Lückner ryktet.

– Han är absolut inte på väg bort. Han är en av våra tongivande spelare och kommer få än mer speltid framöver. Det enda negativa är att han lider lite av höftskadan.

Vi får väl avvakta och se vad som händer helt enkelt då. Mörkar Lückner eller har jag fått falska uppgifter?

##

Löven besegrade Luleå Rebels igår med 8-1. Stabilt.

##

Har precis kikat lite på första perioden av Växjö-Brynäs. Verkar ju onekligen vara en trevlig arena de har byggt där nere till Nisses (Andersson) gäng..

##

Passar för övrigt på att avisera att jag kommer vara på resande fot mellan 12-21 oktober. Vi ska försöka lösa så att bloggen uppdateras ändå. Hörs.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Fredrik

    Kul att det finns en Lövenblogg som nån från VK orkar ta tag i, men det var längesedan det fanns en blogg med drag i. Visst kan jag förstå att vi spelar i Div.1 och man kanske tycker att det inte alltid finns så mycket att skriva om, men där har ni fel.

    Ni får väl gräva lite, ringa runt på kansliet etc. Det finns alltid nått att skriva om, tycker det är dåligt med uppdateringar från VK anställda om det lag i Umeå som berör mest. (Ingen tvekan om att Löven är det laget)

    Ska inte klaga allt för mycket, som jag sa tidigare så tycker jag det är kul att nån tar på sig det här jobbet, så det är bara att fortsätta kriga på Emanuel!

    MVH Fredrik

  2. Kalops

    Kanske inte händer så värst mycket här på bloggen, men med inlägget om Sundström har han sysselsatt en mängd personer på Tcim i veckor framåt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.