”Klart det hade satt sig på självförtroendet”

Tro det eller ej, men undertecknad var faktiskt på gymmet i dag. Och tydligen var inte bara jag där, utan jag mötte en väldigt lättad Jon Palmebjörk i omklädningsrummet. Jon, som i går gjorde sitt första mål sedan comebacken i Björklöven.

–  Det hade ju satt sig på självförtroendet att man inte gjort mål, så det var väldigt skönt att få trycka dit den, sa han. Efter målet var det en helt ny Jon Palmebjörk på isen.

–  Ja, alltså brorsan satt på läktarn och han sa att det såg ut som att jag tappade 10 kilo i samband med målet. Efter målet var det som om nästan allt fungerade för mig.

Vad tycker du om matchen i övrigt?

–  Vi gjorde en riktigt bra match, försvarsmässigt gjorde vi en av våra bästa insatser. I stället för att spela fast oss i egen zon så hittade backarna ofta oss forwards med en snabb pass så vi kunde kontra. Petter gjorde en fantastiskt match i målet också.

Att få möta juniorlandslaget så där – måste ha varit riktigt skoj?

– Ja, och framför allt kändes det kul att man kunde mäta sig med de spelarna. Och visst är det lite skillnad, juniorlandslaget hemma i går och Clemensnäs borta på söndag.

###

Tyvärr hade jag själv förhinder och missade matchen, men efter allt vad jag har hört ska det ha varit kanske Björklövens bästa insats för i år. Kul!

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.