Lagkapten Jarl har dragits med skadeproblem

I dagens artikel i pappers-VK skriver kollega Johnsson om Johan Jarl och hans tankar kring allettan. Där framgår det att lagkapten Jarl haft bekymmer med en armbåge stora delar av hösten. Så här säger han i artikeln:

- Jag har haft problem med något man skulle kunna kalla för tennisarmbåge och har därför fått en kortisonspruta i armen. Just nu har jag bara tränat "off ice", men jag är säkert med på is igen innan jul.

Etiketter: ,

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>