Hockeytomten i farten

Mitt under jul- och nyårsledigheten tänkte jag dyka in med lite färska nyheter. Vissa uppgifter tyder nämligen på att hockeytomten kommer med paket i säcken under morgondagen. Som jag har förstått det kommer Björklöven presentera minst ett nyförvärv.

Eftersom att Björklövens ledning varit tydlig med att det ska dyka upp en eller två klassbackar kan det mycket väl vara en sådan som presenteras i morgon. Det är åtminstone min egen slutsats. Vem kan det vara? Låt spekulationerna börja!

Etiketter: , ,

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>