”Måste vara fokuserad hela tiden”

Karl-Johan Lundströms dröm har gått i uppfyllelse inte bara en gång den här säsongen utan nu alltså ytterligare minst en gång. Från vardagen i division I har han nu vid två tillfällen plockats upp till elitserien och spelat med Modo. Och han har verkligen fått spela också, inte bara varit ombytt och suttit på bänken.

Den femte januari spelade han mot Timrå, en match som slutade med Modoseger, 3-1. Under onsdagen var han med mot HV 71, vilket även det slutade med seger, denna gång med 4-1. Två segrar på två möjliga matcher, visst känns "K-J-effekten" påtaglig?

- Det känns hur kul som helst att spela där. Den här matchen (HV 71) kändes ungefär som förra gången (Timrå), men denna gång mötte vi ett bättre motstånd. Man måste vara fokuserad hela tiden. Gör man lite fel så blir man överspelad direkt. Jag hade dock inte så många sådana fel i dag, säger Karl-Johan när bloggen når honom efter HV-matchen.

Du fick spela drygt tio minuter i dag, ungefär som mot Timrå. Måste kännas kul att verkligen få en del speltid när du ändå är där?

- Ja, man försöker ta vara på de byten man får och spela så enkelt som möjligt. Jag är inte där för att vinna matcher åt Modo utan snarare vara där för att hjälpa dem. Men det är klar, när man liks är den är det klart man vill spela. Helst vill man spela hela tiden.

Att bara slängas in i hetluften i elitserien så där. Det måste vara helt fantastiskt?

- Ja, det är hur kult som helst. Nu har vi ju dessutom vunnit båda matcherna som jag varit med i och det är en god stämning i omklädningsrummet.

Som jag har förstått det ska du följa Modo till Göteborg på fredag för att spela mot Frölunda. Vad är sagt?

- Jag ska träna med Modo i morgon och sedan är det tänkt att jag ska åka med till Göteborg. Som det ser ut nu spelar jag alltså även den matchen.

Björklöven har två matcher i helgen, Sollefteå och Östersund. Hinner du med även dem om du åker till Göteborg?

- Jag vet inte exakt hur spelschemat ser ut, om vi åker hem redan på fredag, eller väntar till lördag förmiddag. Hur som helst ska jag hinna med även våra matcher med Löven, någon ska vänta på mig i Örnsköldsvik på väg till Sollefteå som jag ska åka med.

Slutligen får man gratulera till kvällens seger och se till att ta vara på den här fina chansen som du har fått!

- Tack så mycket, det ska jag.

Etiketter: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>