”Kändes som ett rån”

Rubriken citerat Marcus Lundberg som i dag skrev på ett nytt kontrakt med Björklöven. Ett kontrakt som gäller över nästa säsong för den duktige centern.

– Det känns kul och man har ett revanschsug från förra året, säger Lundberg till bloggen.

Har du hunnit smälta sortin mot Olofström?

– Nej, det har man inte riktigt smält än, men det smälter i takt med snön. 

Björklöven har nu förlängt kontraktet med två spelare vars kontrakt gick ut i vår. Först William Quist och nu Marcus Lundberg, och från båda håll är revanschlusten en stor orsak till att de är kvar i laget. Nu ser Lundberg framåt.

– Som det ser ut får vi behålla stora delar av truppen och det känns som att vi har något på gång nu igen. Det känns kul att få vara med på det.

Ja, snacket som går säger att det är avancemang som gäller?

– Jo, så låter då både från mig och från andra håll. Det är vad vi jobbar för.

Kommentar: En mycket duktig spelare som man i mina ögon gör helt rätt i att behålla. Under senare delen av säsongen var Lundberg en av nyckelspelarna, han gjorde mycket poäng och hade en mycket fin tekningstatistik (64% i allettan).

Björklövens trupp börjar formeras på riktigt. Men än finns det många hål att fylla och min egen känsla säger att det kommande årets lag kommer vara än bredare än fjolårets. Det var åtminstone de indikationer jag fick av Jimmy Blixt i samband med den hårdsmälta Olofströmhelgen.

Etiketter: ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.