Arlanda Wings 15.00

vs

Kommentar

Så var det ny dag och ny match. Som jag förstått det är möjligheterna att sända matchen lika med noll. Synd. Det blir att hänga på twitter, tcim och jobba in eftersnack.

Det ska bli spännade att se om Wrenman fortsätter ta för sig i dag, det ska bli spännande att se hur stora siffror det blir för en seger utgår jag i från att det blir och det ska bli spännande att höra efteråt vat spelare och ledare tycker att den här helgen gav för svar.

Om Wings Arlanda:

Wings från Märsta är moderklubben för bl.a. pucktrollaren Tony Mårtensson och har genom åren främst varit en plantskola.

I fjol trocklade verkligen sig Wings fram till Playoff-III. Fjärde och sista plats till Allettan från Division-ID. Sedan andraplats i Allettan Mellan där laget bl.a. slog gårdagens motståndare Hudiksvall med 6-5 borta och 4-2 hemma.

I Playoff-III dit laget var direktkvalificerad som bästa tvåa blev det storförlust. 2-8 och 1-6 mot Olofström.

Fjolårets playoffplats var första gången laget nådde just till allsvenskans playoff.

Laget hette fram till 2007 Arlanda Wings men Luftfartsverket satte stopp för att ett lag skulle få inleda sitt namn med Arlanda och då svängde man om till Wings HC Arlanda som klubben och laget heter nu.

Poängkung i Wings i fjol var Andreas Öhrn med 40 poäng på 38 matcher.

Div-ID 26 ma, 11 må, 23a, 24p

Allettan 11ma, 7må, 8a, 15p

Playoff 2ma, 0må, 1a, 1p

Senaste möten

Jag kan inte hitta några möten lagen mellan.

Björklövens lag

Precis som i går är Marcus Lundberg och Zebastian Possler borta från spel.

Startar Löven som dom spelade i går kan vi förvänta oss.

Boström-Jarl-Vikström, Johansson-Lundström,

Mårs-Johansson-Quist, Eriksson-Andersson,

Persson-Ledin-Palmebjörk, Molin-Ahrling

Wrenman-Ekeståhl-Persson-Riis

I mål ska Daniel Wälitao stå.

Tre viktiga faktorer

* Seger – Säga vad man vill men Arlanda skulle Löven mött i våras. Dags att visa att man normalt även slår Arlanda. För visst är Björklöven ett betydligt bättre lag alla dagar i veckan. För fansens skull ska det bli seger idag och helst en stor seger.

* Målvaktsspelet – Wälitalo fick inte tag på puckarna mot Asplöven. Sandström nollade i går så Wälitalo behöver göra en bra match..

* Mårs/Quist – Kan duon fortsätta att producera match efter match kan det bli Lövens superduo i vinter

Wrenman

För den som nu missat att gå in på Björklöven.com så bjuder jag här på Kassmans intervju med Emil Wrenman efter gårdagens match. 17-årige Wrenman spelade i fjol med Skellefteås J18 och gjorde 29 poäng på 20 matcher i j18 Elit, Han fcik sedan mindre speltid i J18-Allsvenskan och Wrenmans klubba stod för fem poäng på 15 matcher. I slutspelet blev det sedan en pinne på sju matcher.

Wrenman var i Björklövens organisation 2009-2010 men stack i väg på en två och ett halvt år lång sejour till Skellefteå innan han kom tillbaka i somras.

Så här sa han i går efter två matcher med a-laget.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.