Erik Andersson till Skellefteå

Så kommer det att bli om vi får tro aftonbladet.

I den här artikeln som menar att Umeåsonen bara är detaljer från en flytt tillbaka till Västerbotten men de svartgula laget alltså.

Om det stämmer är det nog det bästa som kunde hända Erik. En snabb lösning, tillbaka till elitserien och dessutom har Skellefteå en ung backuppsättning och John Klingberg långtidsskadad.

Ingen runt Erik eller någon annan som har nåon tyngd i det här fallet har uttalat sig så hur detta slutar återstår att se.

Att Skellefteå, som artikelns säger, tar över kontraktet på 160 000 kronor i månaden är egentligen befängt med tanke på att Erik inte spelat a-lagshockey på länge. Det ärbara att hoppas för Eriks skull att så är fallet.

Bloggen är på plats i Sthlm för Coldplaykonsert och därför kan det bli bristfällig uppdatering idag.

Etiketter: ,

En kommentar

  1. Prisse

    Verkligen en skitsnabb lösning… Var så i princip hela förra säsongen och det var redan i somras klart att han inte skulle få spela den här säsongen heller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>