Höjda ögonbryn på TCIM

Delar av detta inlägg lades av misstag ut redan i går på brännbollsbloggen som jag brukar driva under april/maj varje år. Inlägget skulle egentligen ut på Lövenbloggen. Det var därför jag tog bort det, inget annat. Ingen har ringt eller mailat mig från Löven eller så.

Jag är samma Gustav som skriver Brännbollsbloggen, som skriver i tidningen, som liverapporterar matcher, som driver Brännbollsyran (med några fler personer) m.m.

Det var en miss bara att inlägget hamnade där.

Jag ser att det redan cirkulerat på TCIM. TCIM folket är riktigt vassa på att snappa upp saker även på fel ställen måste jag säga. Sen vilka diskissioner som det blivit.

Jisses, säger jag. Ni brinner för Löven. Så är det.

* * *

Så här skrev jag:

Eriks Hockeyhörna lanserade att det var förändringar på gång inom Björklövens organisation. Något som sedan VD Mats Danielsson förklarade:

– En kommer att sluta, men det är i ett led för att vi omorganiserar ekonomisidan. Vi försöker ständig att bli bättre organisatoriskt och kostnadeffektivisera oss, sa Danielsson till Eriks Hockeyhörna då.

Det stämmer inte riktigt med verkligheten….

I morgondagens VK & Folkbladet avslöjas hur det egentligen ligger till.

Nyheten kommer även på sportnu.se under morgonen.

* * *

Det kallas att puffa för en nyhet. Då jag själv inte tagit fram nyheten utan en kollega så ska det förstås släppas först i tidning och på webb och inte här på bloggen. Jag får kommentera vad jag tycker om det hela när nyheten är helt ute.

Jag väcker lite intresse bara och förhoppningsvis får några fler att gå in på sportnu.se och kolla efter nyheten eller att läsa tidningen.

Varför står det då inget i dagens tidning? Ibland väljer vi att flytta fram artiklar/nyheter när det händer andra saker som bara måste in (så som ett silver på Alpina VM).
Vi har ett antal sidor att arbeta med och har vi för mycket material, då får något vänta.

Så nyheten kommer alltså, ni får bara vänta lite.

Om ni undrar vad det handlar om. Läs det jag skrev ovan igen.

För er på TCIM som har svårt att andas eller håller på att kasta ut skärmen genom fönstret. Nej, Löven håller inte på att gå under, det är inte ekonomisk superkis, ingen ska skjutas och ingen spelare har magiskt lyckats värvas två veckor efter att transferfönstret har stängts.

Ta det lugnt, slå inte sönder något, andas och återgå till det du höll på med.

* * *

Till kvällens match.

Daniel Wälitalo är febersjuk. Han  vilar i kväll mot Teg.

Petter vaktar kassen istället.

Matchen mot Teg är som vi vet viktig. Kan Löven ta en trepoängare där är Playoff-3 platsen klar.

– Den är jätteviktig för oss, vi vill bibehålla första platsen så att vi blir klara för playoff-3. Sen är det också viktigt med tre matcher kvar till playoff. Det är viktigt att få titta på detaljer och försöka förfina detaljer inför vad som komma skall. Dels vill vi bli etta och så vill vi ta tillvara på varje möjlighet att förbättra oss, säger Jens Öhman till sportnu.se.

Tidigare under säsongen har starten mot Teg varit viktig. Har Teg klarat av att hålla målnollan eller nere sifrorna i 30 minuter har matcherna blivit svettiga. Har Löven gjort ett par tidiga mål har det varit godnatt.

Den här gången står inte Marcus Evertsson i Tegs mål och det borde göra en viss skilnad kan jag tycka. Han har varit suverän tidigare mot just Löven.

* * *

Oscar Molin är sjuk vilket gör att Löven med Alex Eriksson på skadelistan bara har sex backar tillgängliga. Det borde dock inte vara något problem. När jag pratade med Stefan Andersson tidigare i år om att spela på få antal backar så sa han.

– Det är inga problem. Sex backar är egentligen lagom. Då får man vara på isen ofta.

19.00 är det matchstart som vanligt, det är Tegs hemmamatch så det ska bli intressant att se hur många som kommer.

Vid tangenterna för att liverapportera sitter jag själv.

Etiketter: , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.