Ingen brödraduo i Löven?

Det är tydligen i Oskarhamns IK det händer tidigt den här försäsongen.

Barometern Oskarshamn skrev i går om Russ Moyer som är "klar" för OIK.

Det visste vi sedan tidigare och jag hade honom som en av spelarna Löven inte borde förlänga med. Han är bra, det är bara det att det finns ännu bättre transatlanter för samma pengar. Russ har dock en rejäl del i att Löven går upp så inget ont mot honom.

Sedan fortsätter Baromentern att rada upp spelare med Björklöven kopplingar. Stefan Öhman, lagkapten i OIK föregående säsong är enligt Braometern nära att förlänga med klubben.

Öhman har fått ett kontraktsförslag, nu ska han säga ja eller nej, säger OIKs sportchef Roger Jönsson.

Alltså om Öhman förlänger blir det ingen brödraduo i Löven med Jensa som tränare och Stefan som spelare. Öhman har varit en av Oskarshamns nyckelspelare så inget konstigt i att dom vill behålla honom.

Det hade varit kul att se Stefan i Löven igen. Han hade definitivt varit ett tillskott. 

Nu återstår att se om han tackar ja eller nej till kontraktet.

En som dock inte får förlängt kontrakt med Oskarshamn är Maxim Matushkin. Ska vi sätta en femma på att Maxim spelar i Löven nästa år. Vi vet ju alla var han har sitt hjärta.

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Jocke

    Men ge dig, en sån där rubrik klassar inte ens in som ”kvällstidningsrubik” utan bara ren och skär lögn! Var i texten kan jag läsa om hur S. Öhman har signat nytt med IKO? Hittar bara att han ska ha fått ett kontraktsförslag och inget annat. Tips: Frågetecken i rubriken.

  2. Peter

    IK Oskarshamn förkortas IKO. OIK syftar på Blekingelaget Olofströms IK i division 1. Kanske läge att lära sig nu när Björklöven spelar i allsvenskan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>