Derbyfest, eller?

Sportnu.se släppte på morgonen nyheten att Björklöven och Skellefteå AIK kommer att mötas i Umeå Arena i höst.

Äntligen! Marklunds AIF från Byske kommer tillbaka till Umeå och med A-laget den här gången. Kan man tänka sig bättre träningsmatch?

Hmm, visseligen kommer det att dra storpublik, det är en bra värdemätare för Löven, men det är svenska mästarna vi talar om. Det lär inte bli någon lätt nöt att knäcka. Det är aldrig kul att förlora mot Marklunds.

Kul, hur som helst. Det kommer att bli försäsongens mest uppsnackade träningsmatch allafall.

* * *

Bra dag i går. En målskytt landade i Björklöven.

I dag laddar vi för en ny dag med nyheter.

Jag fick ett mailtips i går:
"Jag har säker info att Patrik Nevalainen, Kim Karlsson och Stefan Öhman redan är klara för Löven"

Då är frågan:

Har den som skickade mailet läst på Eriks Hockeyhörna?

eller

Har bara båda rätt i det dom skriver?

Svårt att veta, men alla tre spelarna har ju känts som att dom skulle presenteras vilken dag som helst. Personligen ugår jag från att alla tre är, just det klara.

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Gröngul

    @Marklund, och där slog du huvudet på spiken! Alltid blivit tagen utav vilken hög intellektuell nivå alla Marklunds har och du gjorde mig verkligen inte besviken för fem öre! Fast å andra sidan så är det nog ingen i detta land som förväntar sig något mer från inavlet i norr! Jag ser verkligen fram emot det här derbyt även fast det bara är en träningsmatch, Löven har ju inget att förlora i den matchen nu när man ställs mot dem Svenska mästarna! Förhoppningsvis får vi se en underhållande match med grym publik och några Löven baljor! 😉 Vill även passa på att önska Sixfingertown ett stort lycka till även nästa säsong i Elitserien! Fast ni får gärna snubbla på målsnöret 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.