Ekeståhl på tre år

Viktor Ekeståhl-Jonsson sajnar alltså på tre år.

Efter hans kommentar:

"Bara ge mig ett kontrakt så skriver jag på"  efter Piteåmatchen var det väl ingen jätteskräll att Viktor Ekeståhl-Jonsson skulle förlänga med Löven.

– Vi är jättenöjda med att få fortsätta jobba med Victor även i framtiden. Han är en egen produkt som tagit stora kliv dom två senaste säsongerna och vi är övertygade att han kommer att lika stora steg även kommande säsong i Hockeyallsvenskan. Vi känner att Victor är redo för den nivån. Han är jätteviktig för oss och det känns väldigt bra att han skriver ett långt kontrakt med Löven, säger Jimmy Blixt i Lövens pressmeddelande.

– Jag har alltid hafet Björklöven i mitt hjärta och när Björklöven ville ha kvar mi var det aldrig någon tvekan om att fortsätte. Det känns oergört roligt att dom tror på mig och ger mig en bra trygghet med ett långt kontrakt, säger Ekeståhl-Jonsson.

Han är en av de få unga riktigt bra spelarna i laget och dessutom center vilket skriks efter i Lövens lag. Att dessutom skriva ett långt kontrakt med Victor borgar för att man får betalt vid en explosiv utvekling. Dessutom har Victor varit allt annat än skadebenägen så det långa kontraktet har ingen större risk.

Jag tycker att Löven gör helt rätt i fallet med Victor Ekeståhl-Jonsson. Jag tror att han nu första året kommer att passa bra i en andra eller  tredjefemma i Allsvenskan, t.ex. tillsammans med Olof Och Jon som i fjol. Någon av de unga måste ju få förtroende om de ska utvecklas. Då kan inte alla förpassas till fjärdelinan.

Sex forwards kontrakterade nu:

Wille Quist, Olof Mårs, Jon Palmebjörk, Linus Boström, Lucas Sandström och Victor Ekeståhl-Jonnson.

Ytterligare två forwards ryktas (typ klara) till Löven:

Kim Karlsson & Stefan Öhman

Kanske dags att börja signera några backar.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.