Ingen DeSimone i morgon?

De sista skälvande timmarna av transferfönstret tickar fram.

Det har varit ett mindre kaos där Asplöven bara under sista dagen skickat iväg fem spelare.

Svenska Ishockeyförbundet skickade ut ett pressmeddelande för ett tag sedan med information om att nästa år blir det 31 januari som gäller.

”Inte riktigt så här det var meningen”, säger förbundets ordförande Christer Englund till aftonbladet.

När det gäller Löven så kan jag spontant känna en liten förvåning att det inte blivit någon ny målvakt med tanke på allt snack kring detta, men man måste ju hitta en bra målvakt. Det går ju inte att bara värva för att värva.

Av Björklövens nyförvärv kommer både Jesper Thörnberg och Fredrik Sandgren till spel i morgon mot Rögle.

När det kommer till Philip DeSimone är det mer oklart. Hans papper från migrationsverket ser inte ut att bli klara i tid.

Även om Björklöven inte får in någon fler spelare så måste man se dessa två sista dagar som framgångsrika.

Bra jobbat av Blixt & Co.

* * *

En spelare som inte kommer att spela med Björklöven under kvalserien är Isak Ahrling.

Enligt uppgifter till bloggen gjorde Björklöven ett försök att få Isak spelklar för Björklöven till kvalserien, men det var efter att Ahrling spelat sin sista match med Teg i Playoff-1 och den transfern annullerades av Svenska Hockeyförbundet då det var för sent då eftersom Ahrling i och med detta var låst till Teg fram till 15 maj.

Bloggen har sökt Jimmy Blixt för en kommentar utan resultat.

10 kommentarer

  1. Wasa

    Men så billigt… *skäms*
    Jag har 5554 registrerade users på Tcim, och i stort sett alla visste hur regelverket såg ut.. men inte Björklövens sportis….. :/

      • A

        Visste de så borde de rimligtvis ha fixat Ahrling innan han spelade den sista, meningslösa matchen med Teg. Inte sant?

        • Olle

          Skulle tro att det var den näst sista ”meningslösa” matchen med Teg hemma mot Östersund med Blixt på läktaren som fällde avgörandet ( fanns en del annat tidigare som också inte varit så klockrent – i Teg ) som gjorde att det inte blev något. Finns på en video på nätet med målen 2-1 och 2-2 ( bland det värsta jag sett i en kvalmatch) och med dina förmodade ishockeykunskaper förstår du nog resten. Detta också utifrån det race som ofta går mot lövens ”kontrakterade” backar. Konklusion ”solen har också sina fläckar”.

          • Thomas

            Inte tror jag att Ahrling skulle varit avgörande i kvalet. Sandgren håller en betydligt högre klass och jag förstår inte vem han skulle petat.

  2. HEA

    Lite orolig med tanke på Blixts tidigare floppar ex Nevalainen, Lavander.Raycroft, och Hållberg största floppen Nevalainen kan han inte bytas mot Arhling i Teg han kanske håller div 1 klass

  3. Leif

    När kommer inlägget om hur det verkligen gick till med Ahrling? Eller skippar vi det pga att du inte kan slänga skit på den du vill?

    • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

      Jag förstår inte riktigt vad du menar, med att jag inte kan slänga skit på vem jag vill.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.