Inte lika sexigt…

Jesper Thörnberg till Löven för resten av säsongen.

Hörde jag ”äntligen” efter DeSimone och ”jo jag försto he” efter Sandgren så hör jag inga ljublande skaror efter detta lån.Det är inte lika häftigt som en transatlant eller en Umeåson.

Jesper Thörnberg har visserligen gjort 14 mål den här säsongen, men när jag sett honom spela har jag inte blivit imponerad, men jag kanske har sett fel matcher.

– Jesper är en hårt arbetande forward som spelar med hög fart. Han är målskytt med ett riktigt bra skott och har en attityd i sitt spel som kommer vara värdefullt i kvalserien, säger Jimmy Blixt.

När Jimmy Blixt säger en hårt arbetande spelare blir jag livrädd. Då får jag Gurra Hjalmarsson vibbar. Hoppas att det här inte blir på samma sätt. Men visst! Jesper Thörnberg är bättre än många spelare i Björklövens lag i dag och blir på det sättet en tillgång. En förstärkning av laget utan tvekan.

Det märks att SSK vill spara pengar efter sina tre tränarbyten. Med Thörnberg har dom släppt fem spelare. Asplöven är dock värre med sina sju spelare som lånats ut. Allra värst är dock Almtuna som släppt hela åtta spelare. Jösses anamma!

Denna förlängda deadline på grund av OS har gjort denna dag till en fars. Det är i grunden inte rättvist någonstans att ha fönstret så här sent.

* * *

Så hur blir det då med målvakten?

Rögles Brandon Maxwell har ryktats till Löven. Om honom säger Jimmy Blixt så här till Erik Åström på Umeå Tidning.

– Han har aldrig varit aktuell för oss.

På frågan om det kommer några fler spelare sa Blixt så här.

– Vi jobbar på.

3 kommentarer

  1. Mangan

    Jaaaaaaaa!!! Äntligen Jesper Thörnberg till Löven! Som vi har längtat efter denna hårt arbetande hockeyspelare!! Han kommer bli tungan på vågen i kvalserien!!! Jesper som kommer från en riktig hockeyfamilj där pappa Owe och brorsan Martin redan firat stora triumfer på de svenska rinkarna med sitt hårda och uppoffrande spel räknar Jesper som the next big thing!! Inte nog med att han begåvats med samma hockeyegenskaper, han har även, efter att han aldrig missat en söndagsgudstjänst Jesus på sin sida!!! Varmt välkommen till Umeå Jesper! Jag ska be för dig att du inte blir skadad!! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.