Sandgren klar för Löven

Precis som bloggen skrev i går kväll så blev Fredrik Sandgren klar i dag.

Vid 10.00 plingade det till i alla lövenbyggares telefoner och Fredrik Sandgren rapporterades klar för resten av säsongen.

Umeåsonen som har spelat i Teg har över 400 allsvenska matcher på meritlistan. I år har han sått för 22 poäng (5+17) vilket gör honom till näst bäste offensive back i Almtuna.

En helt klart vettig värvning av Löven. En spelare som även kan ha en framtid i klubben om det vill sig väl och en spelare som i nuvarande läge verkligen behövs.

Nu är fråga: Är det slutvärvat eller stämmer ryktet om en målvakt?

Känslan är nej, men varifrån kommer då ryktet?

15 kommentarer

  1. Benne

    Härligt med förstärkningar! Men vad tror du om Rays kontrakt, Gustav? Går det ut nu efter grundserien? Isf kanske det är en anledning till ett rykte om en ny keeper?

  2. Ronny Edvardsson

    Dessa två nyförvärv kommer att rädda kvar Löven i näst högsta serien??
    Alla vill ha vissa spelare. Det krigas mellan föreningar/klubbarna om vissa spelare, kul att dom är eftertraktade och vill inte sluta spela när man hamnar i ingemansland….säsongen är ju inte över än på några månader. Hoppas att Björklöven även nästa säsong spelar i HockeyAllsvenskan 2014/2015.

  3. Rambrink

    Tycker de skulle vara roligare med en forward.
    Ser ju hellre ett lag som vinner med kanske 5-4 än ett lag som har en bra målvakt och spelar ganska tråkig hockey och vinner sina matcher med 1-0.
    Löven gjorde väll minst mål i kvalet till AS ifjol av alla lag?
    Som hockeyspelare och lag vill man väll göra mycket mål?
    Publik vill ju se mål också. De finns ju en anledning till varför man för en disskusion i Hockeyförbundet om att göra hockey mer publikvänligt, med mera mål.
    De pratas ju om att förstora målen eller krympa skydden för målvakterna.
    Nä in med en till forward,om de nu ska värvas nå mer, tycker jag så man får höra klacken och publiken jubla oftare! 😀

    • Granberg

      Ingenting annat än ångest, elände och fördärv väntar oss i kvalet. Om så matcherna slutar 20-19 blir det inte mer publikvänligt för det. Jag har aldrig läst ett mer korkat inlägg än det du precis skrev. Någonsin.

  4. Foppa21

    Gustav eftersom löven inte säger ett knyst om nånting kan du inte kolla med Raycrofts agent alt honom själv hur det ligger till ?
    /

  5. sittplats

    känslan är väl att Ray blir kvar. inte alls fel även om det krävs att han är taggad alla tio matcher, får inte bli nån tokdipp i nån av matcherna. alternativet att värva då. wäli inte i samma form som förra året och räcker inte till helt enkelt.

  6. Frasse

    Raycrofts kontrakt sträcker sig över hela säsongen såklart. Det är inte det som är grejen. Finns en del annat som gör att han eventuellt är påväg bort. Men det är ju upp till er att luska ut.

  7. Ronny

    Nyförvärven spelar imorgon mot Rögle samt mot KHK innan kvalserien som dom skall vara med i laget då (dom platsar i laget)??

  8. Stefan

    Frasse; säg det rakt ut…istället för att sitta och verka märkvärdig och hålla inne med nåt!! Förmodligen har du inte susning själv…

  9. H stå vänster

    Ryktades om spelare från Österrike, Derek Ryan (USA 37+46 på 52games) eller kanadicken John Hughes (23+59 på 52 games) hade varit grymt!! Hoppas Blixt ringer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.