Om Palmebjörkryktena

Mina kollegor på VK/Folkbladet har i dagens tidning med en artikel om Jon Palmebjörk och hans framtid där han ryktas bort från Björklöven.

Ni hittar den här. Den är plus.

Jag fick samma tips i fredags att Jon Palmebjörk skulle vara klar för en SHL-klubb.

Då skrevs det även i liverapporten att en person var ”säker på att det var så att Jon är klar för en SHL-klubb”.

Dock så har alla jag pratat med sagt att det inte finns någon som helst sanning i detta.

I artikeln i tidningen säger Jon själv så här:

– Jag har själv hört en hel del men det ligger ingenting i det, det kan jag lova.

* * *

Självklart är Palmebjörk het på marknaden. Han har haft en makalös säsong och varit en av allsvenskans bästa forwards. Skulle Björklöven åka ur allsvenskan, ja då är han naturligtvis förlorad i mina ögon. Håller dom sig kvar. Då skulle det inte förvåna mig om han förlänger även om Jon naturligtvis skulle kunna få ett kontrakt hos en större klubb i HA, eller i SHL.

Det tråkiga med Jon är att han varit sämre ett par matcher på slutet.

Undra om oket på hans axlar blivit så stort att han vill för mycket. Lite så tror jag att det är allafall.

13 kommentarer

    • Mangan

      Gurra hade förväntat sig ärlighet rakt upp och ned från Palmebjörk typ : ”Jag drar till Färjestad när säsongen är över och skiter fullständigt i hur det går för Löven”.

  1. Pelle

    Utan Palmebjörk hade ni inte gått upp, utan honom hade ni inte varit i närheten av att kunna hålla er kvar. Att ens insinuera att han skulle skita fullständigt i hur det går för Löven är ju skapligt lågt.
    Tror som bloggen att tyngden på hans axlar hämmar hans spel…
    Hoppas fortfarande på Löven och Hästen topp 2.

  2. Thomas

    Nog finns det risk att Jon har erbjudanden från andra klubbar. Men de rykten som startats är förmodligen från troll som vill sprida rykten som är negativa för Björklöven. Finns ingen anledning att spekulera förrän säsongen är slut. Är inte helt säker på att intresset är så stort från SHL lagen. Jon har ett stort lövenhjärta vet jag och jag tror inte han skulle skita i Björklöven oavsett sanningshalt.

  3. Peter

    Jag tror absolut att han har något på G alt redan är klar för en annan klubb. Där har vi nog svaret på hans formsvacka. Även om han har ett stort lövenhjärta, även om han vill göra allt han kan osv, ärligt hur lätt är det att fokusera på det man gör när man redan har tankarna på något annat?

  4. Knutte

    Inför nästa säsong behövs storstädning i leden om man inte ska hålla till i dom nedre regionerna

  5. ricky

    Ett tydligt problem som man ser i match efter match är att backarna ej vågar kliva fram och vinna kvar puck i anfallszonen, de backar hellre hem och ger motståndarna hela mittzonen, nästan så att de backar in i egen målvakt. VARFÖR FÅR DETTA FORTSÄTTA MATCH EFTER MATCH? Det blir ju omöjligt att skapa något som helst tryck i anfallszonen så länge inget görs åt detta. Forwards får dessutom jobba fruktansvärt hårt hemåt och vi ger motståndarna enkla transporter genom hela mittzonen. Är det ingen mer än jag som ser detta stora problem?

  6. Jimmy

    Han är ju värd att spela i elitserien även om man självklart vill att han ska stanna. Detta känns som hans sista chans. Han kommer alltid vara en hjälte för mig när han skrev på i ettan. Han kunde ha valt flera andra lag i allsvenskan men kom hem till Umeå. Det han gjort för löven är så himla stort och jag unnar han ett shl kontrakt, även om drömmen är att han stannar.

  7. Simon

    Anders Forsberg var på plats mot Piteå, så någon är nog Modo ute efter.. Men han kan ju då inte ha blivit imponerad av Palmebjörk i den matchen för han kladdade bara med pucken..

  8. Jocke

    Inte SHL däremot så påväg bort till annat lag i hockeyallsvenskan om Löven ramlar ur. Enligt oborende källor så har flera av topplagen hört av sig till hans agent. Karlskrona, Karlskoga och Västerås har visat sina intressen.

  9. Foppa21

    Jon kommer alltid vara en hjälte i mina ögon för sina prestationer i löventröjan
    Han är värd att spela i ett topplag i Allsvenskan alt ett Elitseriegäng men drömmen är såklart att han stannar
    /Foppa

  10. Hasse

    Jon är en Lövenlegend. Ingen annat. Tror inte han har mycket att hämta i SHL. Har inte de toppkvaliteerna. Tyvärr. Han har ett bra skott och spelsinne. Men inte vidare snabb eller jätte teknisk. Han måste spela i 1a eller 2a line för att få ut något. och det kommer han inte få lira i SHL. Där är det 3e line som gäller på sin höjd. Stanna i Löven och bli legend, Jon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.