Palmebjörk stannar!!

Björklöven har i dag tecknat ett treårsavtal med Jon Palmebjörk uppger Björklövens hemsida.

Enligt källor till bloggen har det funnits intresse från både från SHL och andra Allsvenska klubbar, men även från utlandet.

Ett både sportsligt och symboliskt viktigt steg för Björklöven.

Jag har själv trott att han stannar ett tag och skrev det för någon vecka sedan.

Han har helt enkelt ett för stort Lövenhjärta och trivs för bra i Umeå för att byta klubb.

Nu har silly season startat för Björklöven på ett bra sätt trots att laget är sent ute, genom att säkra sin viktigaste spelare.

Lönen lär vi inte få veta och Jon är ju inte känd för att dra på sig avstängningar, men en klar ökning från de 400 000 som Palme hade i årslön enligt aftonbladet senaste året.

26 kommentarer

  1. Gröngul

    Åhh så jäkla glad jag blir!! Snacka om klubbhjärta!!
    Jon har varit en given favorit sen han kom tillbaka i ettan. Nu är min ”man-crush” större än någonsin.

  2. putte

    Stort! Nästan magiskt faktiskt… Första bulten i bygget är förankrad i betongfundamentet… Tack Jon!

  3. Stefan ' kil '

    Här kommer man hem och får läsa att Jon skrivit på, och dessutom för 3 år. Hur jävla underbart är inte det. Här kan vi snacka om klubbhjärta. All tänkbar heder åt dig Jon. Vilken start på silly. Kan bara hoppas att detta banar väg för Warg och Stefan A. Hoppas alla verkligen fattar hur viktigt detta är för klubben och för oss supportrar. Stort tack till Jon och de som löst detta. Oj vad lycklig man blev av detta besked. UNDERBART.

  4. KALLE

    jätte bra jon palmebjörk stanar om tre år så splear jon och björklöven shl kriga löven mot marklund hatta skellefteå aik

  5. SkanstullsLövet

    Jaaa! Det finns inte ord så glad jag blir! Kan vara en ledfyr för dem som tvekar om att skriva på.

  6. Stefan palmebjörk

    Har fått följa Jon genom åren ( på nära håll, som far ). Resan för honom har har inte alltid varit lätt trots att haft stor talang sen han varit liten. Andra fick gräddfil medan han fått kämpa underifrån. Men han har har alltid brunnit för ishockey och för Björklöven. Och det beslut han tagit idag visar på hur mycket löven han har i sitt hjärta. Och det är stort, större än vad många kan ana och tror. Han hade kunnat spela i SHL nästa år med större månadspeng men valde Löven. Har under sista tiden pratat en del med honom, han har haft mycket vånda. Jag sa, följ ditt hjärta. Han gjorde det.

  7. sydtobba

    Mycket glädjande! Symboliskt viktigt…hoppas att både Jon och Lavander får vara skadefria under säsongen 14/15. Däremot dröjer det nog innan vi kan hota Marklunds….

  8. Hockeyintresserad

    Åkerblom och styrelsen kanske inte är ju inkompetenta som du fått det att låta Gustav? 😉
    Ruggigt skönt med Palmebjörk!

      • Hockeyintresserad

        Men snark… Du är verkligen en glädjespridare generellt med dina kommentarer.. 😀

        Om man nu ska prata ”ryggdunkande” så är ju du en expert på att dunka Gustav (eller andra) i ryggen så länge de skriver negativt om ledningen, annars får man inget beröm.. Så du ska kanske inte kasta sten i glashus? 😉

        Har inget problem med kritik, men det är ju kul om du nån gång kan vara lite positiv, eller åtminstone konstruktiv. Tycker även jag att det var märkligt att Åkerblom drog på semester till USA, men han och övrig styrelse har ju lyckats signa Jon nu så jag är nöjd. Hoppas att det kommer mer snart så att man slipper bli så jävla övervänt.. 🙂

  9. Sailorn

    En årslön på 400000:- för att spela i ett bottengäng i div 1, snacka om överbetalda spelare.

    Nej, Löven verkar fortfarande tro att det är det största hockeylaget i Sverige, och de är ju historiskt inte ens störst i Västerbotten.

    • Enrico

      Dock det enda laget i västerbotten som har mer folk i hallen när det ska avgöras på våren är på första ispasset. Tragiskt att endast två matcher varit fullsatta i schtaan under slutspelet.

  10. BGW

    Ser Sailorns inlägg. Visst är det patetiskt med människor som bara är födda till att gnälla. Aldrig kan se någon glädje eller förstå andras glädje. Man kan ju lyssna på någon som sjunger och som man har en relation till, ska man då gnälla för att det inte låter som Malena Ernman ? Du är för tragisk !
    För oss som är Björklövare betyder det enormt mycket att Jon Palmebjörk skrivit på. han ÄR Björklöven, han är en underbar spelare och en mycket fin person. Att han skrivit på betyder så otroligt mycket, just nu var detta det absolut bästa som kunde hända. Det sänder också tydliga signaler till andra spelare och till alla som gillar Löven !
    Du kan väl sitta och glädjas åt ditt SAIK så mycket du vill , eller surar du för att de inte är lika bra som Chicago ?
    Du förstår säkert inte heller den kärlek som många av oss har till Löven, och du kommer nog heller aldrig att förstå äkta glädje !
    Jon ska spela kvar i Löven och det känns verkligen helt underbart !!!

  11. Stefan

    BGW; tack för ditt inlägg…så bra skrivet, retade mig också på Sailorn´s tragiska och negativa inlägg men hittade inte rätt i formuleringarna…. 🙂 !! Passar också på att önska Glad Påsk till alla Lövenfans…Lövenbloggarna inräknade naturligtvis 🙂 !!

  12. Farfar

    Tack Palme!
    En spelare med kvalité och en grundsten för löven.
    Jag tror att det roligare att vara kung i sitt eget lag än knekt i annan liga.

    Om nu Löven mot förmodan inte klarar av att ta nästa steg, hoppas jag dom släpper JP på lån till ett SHL-Lag.
    Jag tror vi alla tycker han är värd ett försök i SHL.
    Med Björköven först och främst givetvis men ligger man mitt i inför sista fönstret, hoppas jag man kan ge honom chansen.
    Om han vill dvs…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.