Ingen slump….

….att Björklöven presenterar Tommy Wargh som kontrakterad på 2 år samma kväll som Marklunds tar SM-guld.

Stjäla lite spotlight…

Logiskt, men bra att Wargh blev klar han också, precis som Jon och Stefan, även om annandag påsk var ett intressant tillfälle att släppa nyheten.

Som sagt. Ingen slump som jag ser det.

– Jag annonserade tidigt att jag gärna skulle vilja vara kvar, jag trivs väldigt bra i Umeå och med klubben, säger Tommy Wargh till kollega Hegethorn.

Nu fattas bara William Quist och Alex Sundström, sedan känns det som att Björklöven inte har så många förlängningar kvar att göra.

Då blir det dags att värva istället.

VD Fredric Åkerblom uttalade sig i dag att just ett just nu är att hitta en tränare.

Om nu Jimmy Blixt inte får göra sitt jobb som sportchef trots att han har kontrakt, allafall utåt sett har han ju det även om allt tyder på att han och Löven är överens om att han slutar.

Framförallt det faktum att han inte får göra sitt jobb.

Borde inte det finnas med där uppe också tillsammans med att hitta en tränare, att hitta en sportchef eller ska Åkerblom vara sportchef och bygga hela truppen?

Han kanske kan ta laget också.

Jaja. Jag blir inte riktigt klok, men det var hur som helst ytterligare en bra pusselbit att Tommy Wargh blev klar.

Vi får väl säga bra jobbat Löven, bra jobbat Åkerblom.

9 kommentarer

  1. Calle

    Åkerblom, vår Pär Kenttä..

    Nä kom igen nu Fredric och damma in en erfaren Sportchef med fingret på pulsen ocg med goda kontakter. Sedan tar du in Leif Strömberg för en VETTIG peng. Han vet du ju vill komma och träna laget.

    Efter det så är prio ett att satsa de stora slantarna på en lekkamrat till Jon i 1a femman. Säg varför inte, Mario Kempe tex?

  2. sydtobba

    Så får vi hitta två bra och utvecklingsbara målvakter. Förslagsvis Mattias Modig Växjö Lakers med bakgrund i Luleå. Bengtsberg i Troja är också ett löfte som skulle fungera bra i Löven.

    • Peter

      Ja Modig som förstakeeper men sen Silwerfeldt Öhman som backup eller Lindwall från Tingsryd eller varför inte båda. Om inte Modig så Bengtsberg.

      Sen behöver vi nu två bra utvecklingsbara juniorbackar. Borde locka hem någon från någon av elitserieklubbarna, tex Jacob Andersson i Skellefteå, Högbom från Luleå, Lucas EJ från Modo eller någon annan. Låt dem vara kontrakterade av A-laget, Ev utlåning till Teg under året och sen spel med J20-Elit på våren i slutspelet för de som kan det.

      Borde göra liknande på FW-sidan.

  3. Ronny

    Det blir fler och fler spelare i laget till nästa säsong, trevligt. När börjar sommarträningen för Löven?
    Några nya rykten om en huvudtränare och sportchef? Ha en bra vår ALLA.
    Lycka till nu Björklöven till en ny säsong i hockeyallsvenskan till hösten samt några tuffa träningsmatcher mot bra motstånd i sensommaren/hösten.
    Några trevliga rykten om några mycket bra spelare till truppen inom kort?
    Hatkärlek – Grattis till SM guldet SAIK…..2014.

  4. Ronny Edvardsson

    Efter en säsong i klubben så lämnar målvakten Michal Zajkowski och forwarden Emil Sylvegård Oskarshamn. VAD SÄGER MAN OM DETTA?? Något för Björklöven eller ej??

  5. Daniel

    Sandgren vill jag ha kvar då har vi en bra back besättning. Sen kan Nevalainen få gå och K-J sluta å ”Kingen” bör sluta! Isac Arling in ja då är jag nöjd med backarna.

  6. Torbjörn

    Vad är hypen med Qvist? Han gjorde två-tre bra matcher i kvalserien, med andra ord två-tre bra matcher på en HEL säsong (3 matcher av över 60!)! Han är snabb som vinden men hur många poäng har det, konkret, resulterat i? Hockey går ut på göra fler poäng än man släpper in.

    • Gustav

      Det handlar om att han nu varit skadefri och är det här hans potential är det oerhört korkat att kasta iväg honom. Sen håller jag inte med dig om att han endast gjort två-tre matcher bra. Han började blomma ut redan 3-4 matcher före kvalserien.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.