Skadefri Possler siktar uppåt med Teg

I dag blev det officiellt att ex-löven Zebastian Possler spelar med Teg nästa säsong.

Efter att ha varit med och spelat upp Löven i Allsvenskan blev det ett sabbatsår i fjol för 21-åringen.

Jag tog ett snack med killen och kollade om det fortfarande finns ambitioner att få dra på sig den gröngula tröjan igen.

Så du är tillbaka i Teg efter en säsongs uppehåll. Hur är läget?

– Det är bra. Mina knän känns bra för första gången på länge. Jag började få problem i Modo (09/10) redan och sen har det aldrig varit riktigt bra. Jag har haft tränare som hela tiden velat att jag ska spela, så jag har klivit på lite för tidigt hela tiden. Så när jag kom till Halmstad i fjol kände jag att det här går inte så då åkte jag hem och sen blev det rehab.

Har du saknat hockeyn under året?

– Från början var det ganska skönt att inte behöva tänka på det varje dag, men sedan ju bättre knäna blev ju mer sug fick jag tillbaka. Mot slutet har jag kännt mig riktigt sugen, så det ska bli sjukt kul att spela med Teg. jag känner ju många killar i laget sedan tidigare.

Har du hunnit träna något med laget?

– Jag jobbar ganska konstiga tider, men jag har kört fyra träningar med laget.

Hur är formen?

– Den är bättre än på länge. Jag kunde ju inte löpträna med mina knän förut, det kan jag nu så formen är bra även om jag inte varit på is på ganska länge, men det får ju komma sedan.

Du är ganska ung fortfarande. Hur ser du på din hockeykarriär efter det här uppehållet?

– jag vill fortfarande bli så bra som möjligt. Jag satsar stenhårt och nu när knäna känns bra så är det bara uppåt som gäller. Nu blir det Teg den här säsongen och det känns kul.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.