Förlängning med Björklund

Tobias Björklund var utmärkt mot Vita Hästen för Björklöven. Nu väljer laget att förlänga med backen ytterligare en match,

20-årige Tobias Björklund spelade 13.59 minuter borta mot Rögle, men spelade då ganska försiktigt. Hemma mot Vita Hästen fick han lite mer förtroende och hade 16.19 på isen. Under den tiden blev det en assist, tre skott på mål och ett betydligt mer imponerande spel. Nu förlängs hans kontrakt över Moramatchen. Det lät Björklöven meddela under måndagen.

– Vi har förlängt över Mora-matchen på onsdag sedan tar vi ett definitivt beslut på torsdag, säger Björklövens sportchef Fredrik Grönberg.

Situationen är ju den att när Tommy Wargh är tillbaka igen och Rasmus Edström spelar fullt ut har Björklöven sju backar utan Björklund och åtta med Gustav Jonsson inräknat.

Min åsikt är dock att om det går att få Björklund billigt. Plocka honom ändå. Det lär komma någon skada/sjukdom innan säsongen är över och med Björklund i laget finns möjligheten att bänka någon back som inte levererar.

 

5 kommentarer

  1. Canoah

    ”Min åsikt är dock att om det går att få Björklund billigt. Plocka honom ändå. Det lär komma någon skada/sjukdom innan säsongen är över och med Björklund i laget finns möjligheten att bänka någon back som inte levererar.”

    Helt enig. Allt annat än ett kontrakt resten av säsongen är en skandal tycker jag. Räcker med en skada så har vi bara 6 backar och J-20 har ju matcher de också. Nu går vi ju in i en viktig period och fönstret stänger 31 jan så det är bara att signa

  2. Birke Blatter

    Om jag vore Grönberg skulle jag ge Tobias ett förslag till kontrakt denna + nästa säsong. IMHO verkar han vara en back av *rätt sort*.

  3. tobbe

    Jag ser ju hellre björklund på isen än t.ex Lundström..bjudningen mot vita hästen var bland det sämsta jag sett i mitt liv…5sek på sig att rensa och helt ohotad och så missar han pucken och pucken glider till en hästen spelare och så när på ett baklänges mål. KOM IGEN är det ens möjligt?? -.-

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.