Transferfönstret part II

Vännäs HC kämpar för fullt för att säkra upp kontraktet och nu presenterar de en åtgärdsplan samt Lövens J20 stärker upp deras trupp.

Det är tre spelare de knyter upp, skriver de på deras hemsida:

De lånar in backen Timothy Norlund från Björklövens J20 och som frekvent har tränat med Lövens a-lag. Han kommer vara hos VHC säsongen ut och när de är färdigspelade går han tillbaka till Löven och till deras jakt på en plats i SuperElit.

Sedan är det Daniel Andersson som vänder tillbaka till Vännäs. Daniel som i detta nu är i Grenada och spelar student-OS har under säsongen spelat för PM Cheifs.

Sist ut är målvakten Henrik Jonsson som kommer tillbaka från sin timeout från hockeyn. Vännässonen som inför denna säsong flyttade till Spanien för studier kommer fungera som backup om något skulle hända.

Utöver detta så ser jag på swehockey att Björklöven har namngett Vännässpelarna Samuel Lundberg och Hampus Åsell, vilket betyder att när Vännäs har spelat klart har de möjlighet att gå till Löven och hjälpa dem i en jakt på en plats i SuperElit. I Vännäs finns redan Tom Renström och Markus Lindholm som är där under samma premisser. Lindholm som även gjort två matcher med Lövens a-lag.

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>