Dagens andra rykte och sportchefssnack

Fick i dag loss ett av namnen som Björklöven är mycket nära att komma överens med, ett kontraktsförslag ska ligga på bordet och vänta på en signatur. IK Pantern och Fredrik Hetta ska bara spela klart först.

Ni kan läsa mer om det hela här (plus)

Ställde även lite andra frågor till sportchef Fredrik Grönberg.

Du för en dialog med Stefan Öhman, Henrik Nyberg och förlängde med Nicklas Johansson i dag. Hur tänker du med Tobias Björklund och Mark Hurtubise?

– Båda har gjort bra ifrån sig under säsongen och vi tittar på möjligheter att behålla dem. I Marks fall är det en ekonomisk fråga.

För du en dialog med dem?

– Spelarna befinner sig just nu på en välbehövlig resa och jag kommer ta upp en dialog med Tobias när laget återvänder.

Hoppas du på att kunna hitta externa finansiärer till Mark?

– Vi tittar på den möjligheten men tittar även på andra alternativ till den roll han har haft, han har gjort det väldigt bra och det är klart att han skulle ha helt andra förutsättningar om han skulle vara hos från start.

 

6 kommentarer

  1. Tegare

    Bra jobb med bloggen grabbar! Roligt och intressant med silly, skulle vara intressant om det gick gräva fram vad som händer med Grönberg/Åkerblom. Kör hårt!

  2. Hasse Båth

    Vilka målvakter kan vi hitta om nu Kevin drar??Och om han stannar??Fråga gärna Grönberg!!

  3. Hempel

    Håller med! Bra jobb. Många bakslag hittills men också väntade bortfall förutom Waltin då. Självklart jobbar löven stenhårt bakom kulisserna och jag är övertygad om att det kommer trilla in några riktigt bra pusselbitar under våren. Hoppas stenhårt på Öhman, Hurtubise och Grönberg just nu….och sen tar vi goa nyförvärv. Men som sagt, bra uppdatering boys!!!!

  4. Rille

    Hur blir det med Hetta nu? Blir han kvar i Pantern nu när dom gått upp eller hur ser det ut? Blev väldigt tyst kring detta. Enligt Sportbladet ska ju bröderna fortsätta bo tillsammans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.