Det kom ett mail

I natt kom det ett mail till mig och Löven4ever. I det står det att Stefan Lundh är den nye Löventränaren. Ligger det något i det? Det vet jag inte, men ett intressant namn.

Såhär skriver avsändaren:

Skärmavbild 2015-03-27 kl. 08.58.28

Stefan har gjort underverk med Pantern i år, men med tanke på att han tackade nej till ett flertal klubbar i fjol för den sociala situationen låter det inte så troligt. Den som lever får se. Återkommer om jag hör något mer i detta fall.

4 kommentarer

  1. Enskedelövare

    Honom vill jag ha till Löven!
    Enligt tidigare intervjuer med honom så gillar han utmaningar och vill ”bredda” sig.
    Kan han bo i Ungern några säsonger så kan han bo i Umeå,tror inte det skulle vara några problem.
    Hoppas att ryktet stämmer.

  2. sydtobba

    Stefan Lund skulle vara ett kap men han är nog alltför märkt av klubbar där supportrarna kräver underverk direkt. Hoppas ändå att ryktet är sant.Han har ju gjort mirakel med Malmöklubben Pantern.

  3. Hempel

    Landar löven Stefan Lundh så är det nästan för bra. Han är helt rätt att ta efter Waltin. Nogrann, ställer krav, har rutin och går hem hos gruppen. Dessutom modern i sitt sätt att tänka hockey tillsammans med nämnda rutin. Sen känns han som en tränare som vill jobba långsiktigt med ett projekt. SHL.

  4. Enrico

    Det avgörande i hans val har nog ganska lite med utmaningen eller kraven från supportrar att göra. Hans dotter är väl svårt sjuk och det var väl därför han ville vara nära hemmet i Malmö. En flytt till Umeå skulle jag bara se som trolig om han anser att dottern får bättre, eller åtminstone likvärdig, vård i Umeå jämfört med Malmö.

    Om det skulle visa sig ligga sanning i ryktet skulle det vara en perfekt lösning. Inte för det han gjort i Pantern enbart, då en säsong knappast visar nåt. Däremot har han gjort det bra i många tidigare klubbar och är en mycket bra personlighet för det här laget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.