Jacob Andersson på väg in

Bloggen var faktiskt inne på det redan 30 Juli och nu verkar det bli sant. Skellefteå AIKs Jacob Andersson på lån till Björklöven.

Allafall om man får tro Norran som skriver om det i dagens tidning. Läs mer här.

Så här skrev jag den 30 Juli:

Postat den 2015/07/30 kl. 08:54 | Som svar till Hasse Båth.

Det kan jag göra, men det finns inte så mycket att säga. Daniel letar efter en offensiv back att komplettera med. Han har sagt att han kan vänta fram till säsongsstarten vilket tyder på att han vill se vad som släpps från SHL.

Om du frågar mig väntar han och ser om Anton Öhman eller Jakob Andersson inte får plats i Skellefteås A-lag för att ta någon av dessa två.

Egentligen är det inte så konstigt. Falluckan med lån från Skellefteå öppnades i och med Rasmus Edström och i Skellefteå finns en hel bunt med föredetta Björklövenjuniorer vilket gör det enkelt att lösa det sociala och boendebiten.

För mig är det ingen fråga om Jacob Andersson ansluter till Björklöven utan en fråga om när det blir officiellt och när han ansluter.

Så ser jag det.

I slutändan är det en offensivt skicklig, mycket talangfull back som kan tillföra en hel del på allsvensk nivå efter att ha dominerat J20 i fjol.

På så sätt ser jag det som ett naturligt och bra val av Daniel Johansson.

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.