Lundström i målet

Björklöven har släppt sitt lag till kvällens match mot Mora och Niklas Lundström står i Björklövens mål.

Så här ser laget ut:

Målvakter:

Niklas Lundström (Adam Werner)

Backar:

Simon Fredriksson – Niklas Pavel

Jacob Andersson – Emil Wikström

Stefan Andersson – Jonas Emmerdahl

Christian Bull

Forwards:

Joakim Högberg – Kim Karlsson – Jesper Thörnberg

Linus Boström – Zach Hamill – Cody Murphy

Lucas Sandström – Nicklas Johansson – Austin Farley

Marcus Jonsson – Andreas Vikström – Mattias Granlund

Isak Stenlund-Ädelgran

¤ ¤ ¤

Efter att inte startat en match på 17 omgångar är Niklas Lundström tillbaka i målet. En mycket viktig start. Med alla matcher Adam Werner missar under JVM så måste Björklöven värva en ny etta eller få igång Niklas Lundström. Floppar Lundström idag så har Björklöven inte råd att fortsätta satsa på Lundström i mina ögon. Skulle han misslyckas även idag så kan vi konstatera att Lundström är det sämsta nyförvärvet från Daniel Johansson under sommaren.

9 kommentarer

  1. Kungsholms-Ubbe

    Helt rätt, Gustav.
    Det här är sista chansen för Niklas Lundström. Vinna eller försvinna. Om han misslyckas ikväll, så visar det att hans självförtroende är så djupt nere i avgrunden att det aldrig kommer att vända för honom i våra gul-gröna färger. Jag är rätt så skraj för vilken hjälp han kommer att få av backparet Andersson/Wikström. Man får leva på hoppet och inte måla fan på väggen. Spännande blir det i alla fall ikväll !!

  2. Tjofezuz

    Anders Lindbäck är kontraktslös, hemma i Sverige samt en bra keeper….vore något att satsa på…nu när Werner blir borta…Han vill ju ” hålla formen” för att kunna få lira vidare i NHL/Khl…
    Vore något…eller va säger du,Gustav?!

  3. Alex

    Jag såg denna blänkare på aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/shl/rogle/article24059906.ab

    Lindbäck ev aktuell för Rögle snarast. Detta innebär ju definitivt att någon av Dansk eller Volden släpps tämligen omgående och kan leta ny klubb. I mina ögon så tror jag att Rögle behåller Volden före Dansk. Visst, ingen av dom har varit sådär kanonbra, Dansk har stått för någon tavla och bådas självförtroende är väl sådär just nu.

    Men, ett miljöombyte och få kriga med Werner om förstespaden kanske skulle generera lite klass. Det finns ju ändå SHL – rutin och jag anser det väldigt mycket bättre att värva in en sån för resten av säsongen för lite internkrig om spaden istället för en DIV 1 lirare..
    Vet inte vad ni andra tycker.. bara mina reflektioner.
    Vad säger du Gurra? Eller Erik?

  4. Enskedelövare

    Jag tycker det hade varit bättre om han hade blivit utlånad till division 1 och fått matchas i ett lägre tempo och fått tillbaka självförtroendet,att göra så här är inte riktigt rättvist mot honom.

  5. Pelle

    Tyvärr Lundström håller inte allsvensk nivå .
    Så låna ut honom till nått div 1 lag . En riktig fel värvning av sc.
    Ta in en bra 1 målvakt som Werner kan tävla om första spaden me när han kommer tebaks efter JVM .

  6. Plutten

    Lundström borde såklart redan ha fått några matcher i division ett, så att han fått matcher i kroppen och kanske ett bättre självförtroende. Fast det kanske inte har funnits någon lag som varit intresserade av att låna honom. Jag har ingen aning.

  7. Ove

    FRÅGA ÅKERBLOM OM S.ANDERSSON. Varför spelar man han mest då han faktiskt är sämst av samtliga backar. Bull är ju flera dimensioner bättre både off och DEF

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.