Ädelgran lånas ut resten av säsongen

Isak Stenlund-Ädelgran lånades ut två matcher till Sundsvall mellan jul och nyår. Nu lånas han ut resten av säsongen till samma klubb.

Isak Stenlund-Ädelgran värvades från Skellefteå AIK:s J20, där han gjort 42 poäng på 42 matcher, inför säsongen, men efter att fått förtroende i de 15 första matcherna har det sedan blivit bänken och när alla kommit tillbaka även läktaren för Ädelgran. Nu lånas han alltså logiskt nog ut till Sundsvall resten av säsongen.

– För Isaks fortsatta utveckling ser vi detta som den bästa lösningen. Han kommer att vara utlånad till Sundsvall så länge deras säsong pågår, säger Björklövens sportchef Daniel Johansson till klubbens hemsida. 

Ädelgran har stått för noll poäng och två utvisningsminuter under de två matcher han spelat med Sundsvall.

Med tanke på att Ädelgran sitter endast på kontrakt för den här säsongen så lär vi nog inte se honom något mer i Björklöven och vi får konstatera värvningen som ganska misslyckad.

 

4 kommentarer

  1. Tyko

    Tror du vi får se nån ersättare? Hetta utlånad, Jesper är skadad. Plus att Boström tyvärr inte blev kvar. Känns inte som att bredden finns längre bland forwards. Nåt måste väl hända?

    • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

      Jag tror inte det. Om Hage får ett rejält bakslag kanske, men annars har Björklöven 13 forwards. Messy saknades ju senast, men lär vara tillbaka mot Karlskoga. Då har ju Björklöven 12 forwards igen. Kommer det en rejäl skada innan tranferfönstret stänger och Hage inte är tillbaka. Då kan de bli en till spelare in. Annars tror jag att det är stängt på den fronten.

  2. Pingback: Björklöven lånar ut forward till division 1: ”Den bästa lösningen” | Hockeysverige

  3. Pingback: Björklöven lånar ut forward till division 1: ”Den bästa lösningen” | Hockey Time

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.