Det mest intressant första tiden

Björklöven gick ut med det igår. 17.00 den 9:e Augusti, alltså nästa onsdag går Björklöven på is. Direkt efter tar ”Hockeyskoj” för barn och unga vid.

Så skriver Björklöven på sin facebooksida. Det betyder alltså att barn och ungdomar får chansen att vara på is tillsammans med Björklövenspelarna.

För den som inte har möjlighet att vara på plats så arbetar vi för att kunna sända första ispasset live på VK/Folkbladets sportwebb.

Bloggen kommer naturligtvis att vara på plats. Det intressanta nu första tiden på is enligt mig blir att se om…..

…..tempot är som under Tommy Jonsson första säsongen, ganska såsigt eller upppiskat som det var i fjol eller under Waltin.

….hur Alex Hutchings ser ut. Han har landat i Umeå och är enligt vad han sa till kollega Ruuth inte van vid så mycket löpande när de sprang ihop på T3 Center i morse. Läs mer om Ruuths snack med Hutchings här.

Jag jagade själv Hutch igår och mailade lite med honom.

”Det känns bra att vara tillbaka. Jag trivdes bra senast, men vill verkligen vara en del av ett vinnande lag den här gången. Jag har tränat på själv över sommaren och med ett lag där jag bor i Kanada och är i bra form. Jag är peppad att dra igång igen.Jag hoppas kunna leverera inför publiken som är så bra i Umeå i vinter. Jag tar den rollen som coachen ger mig, men hoppas kunna spela lite powerplay” var en sammanfattning av vad Hucthings skrev. Klyschigt Kanadensiskt , men det viktigaste är vad han gör på isen.

…. hur laddad Pavel. är. I fjol tuggade han nästan fradga över att spela i allsvenskan och smällde på direkt på träning. Är det Pavel 2.0 nu?

….hur ser målvakterna ut. Det känns som lagets på förhand mest osäkra lagdel. Därför ska det bli intressant att se om någon kliver fram och överraskar.

….hur juniorerna klarar sig. Det var ett tag sedan så många juniorer eller spelare från egna led lyftes upp samtidigt. Blir detta en succé.

….hur aktiv är Joakim Fagervall inledningsvis. Kommer han att trycka på många detaljer högljutt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>