Supporterspelaren uppe på 261 100

Björklövens supportrar håller sedan i våras på att samla in till ”ett skägg”, en extra spelare i insamlingen supporterspelaren. I nuläget ligger insamlingen på 261 100 kronor.

Det var i våras efter att säsongen tagit slut i mars som insamlingen startade. 500 000 kronor är målet, men i mina ögon blir det tufft att nå dig.

Hur som helst är 261 100 kronor, som samlats in så här långt, en imponerande siffra. Största enskilda bidraget är från Magnus Lindqvist som gett 10 000 kronor.

Egentligen är det

Ni följer hur insamlingen gått samt vem som givit vilken summa här.

Dessa pengar är ju egentligen perfekta att ha kvar som buffert under säsongen. Att kasta in inför ett slutspel eller för att täcka upp en tuff skada. Jag hoppas att Björklöven också har tänkt så. Alltså använt sin vanliga budget först för att sedan ta in ett skägg på artistskatt senare.

Det andra alternativet är ju att dundra in pengarna i truppen eftersom att de kommer in för att få största möjliga verkan från dag ett. Jag tror att det mest ekonomieffektiva är en artistskattspelare och då får han bara vara i Sverige i sex månader.

I morgon 17.00 är det dags för Björklövens första isträning. Vi sänder den på folkbladet.nu och på vk.se Jag ska själv vara med i ”studion” och vi kommer att få ett par gäster. Bland annat Joakim Fagervall och Fredric Andersson. Jag ska plocka in lite extramaterial hit till bloggen.

5 kommentarer

  1. Ö

    Min önskan när jag gav mitt bidrag var att det var något som skulle stärka laget från dag ett. Att förvandla en hyfsat alldaglig breddspelare till något speciellt. Inte att ha som buffert för någon tveksam Kelsey Tessier-variant i januari..

    250-300k gör en enorm skillnad på en svensk breddspelare som lyfter mellan 200-300k på en säsong.

  2. Keepern

    Känns väl som vi har tillräckligt många bredd spelare redan ( som kan blomma ut ) måste vara bättre med spets lite senare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>