Ska inte kunna hända

Björklöven får inte träna i sin egen hall under sista veckan in mot premiären. Det ska inte få hända.

Kollega Gunnar Johnsson och David Pettersson har skrivit under dagen om att Björklöven tvingas ur A3 Arena för att underhållsarbete behöver göras på taket.

Ni läser allt om det här:

https://www.vk.se/2481478/hallen-stangs-i-a3-arena-for-att-radda-premiaren

https://www.vk.se/plus/loven/2481835/har-ar-lovens-losning-pa-hallkaoset

Björklöven flyttar sina träningar till Dragon på måndag och onsdag och visst, det funkar, laget får träna, men helt allvarligt. En sån här sak ska inte kunna hända. Kommunen har haft hela sommaren inklusive slutet på våren på sig att reparera saker i hallen medan lagen tränar barmark. Då ska inte en sån här miss kunna ske. Det finns för mycket tid.

Arbetet inleds på måndag och ska ta en och en halv vecka. Det betyder att Björklöven inte att kunna träna i sin egen hall fram till kanske två dagar före sin premiär. Hade jag varit Joakim Fagervall skulle jag varit rosenrasande på kommunen. Visst, det ska inte påverka prestationen, men allt som stör ska plockas bort och det här stör.

Som sagt. Det ska inte kunna hända, men nu har det gjort det. Oavsett om det är kommunen eller någon underleverantör som har felat så ska någon ha banner.

3 kommentarer

  1. Fakespear

    Bara onödigt att lägga energi på detta. Det kanske bara gör truppen mer sammansvetsad. Nu fokuserar vi på det och gör en jävkligt rolig premiär och en spännande säsong!

  2. Leif

    Så Peab har medvetet sinkat detta, för att få kommunen att, troligen, betala efter överpris för att få hallen redo för seriepremiärerna.

    Privata företag……

  3. Kristoffer Grundström

    Jag blir inte förvånad då slapphet och själviskhet finns överallt numera.

    Folk kommer alltid göra så här så länge pengar existerar.

    Att blunda för det är bara naivt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.