Loven_AC_01_m72dbb4e9k1154de960b8km8000

10 – Joakim Fagervall

I det tionde avsnittet av Erik möter gästar Björklövens nya general manager Joakim Fagervall – som pratar om sin nya roll och bland annat om hur hans jobb har kostad ett äktenskap.

15 kommentarer

  • Gustav

   har lyssnat nu. verkar vara en sympatisk och jordnära person. känns rätt i rollen!

   Bra intervju Erik med intressanta frågor!! :)

 1. Gormat

  Tack Erik! Trevlig och underhållande eftermiddag i solstolen med din intervju! Fagervall ger ett mycket seriöst och beslutsamt intryck vilket skapar tillförsikt och framtidstro! Hans övertygelse om riktigheten i lagbygge och organisation gör att det känns oerhört spännande inför kommande säsong! Det är inte bara enskilda publikfavoriter och s.k spetsspelare som ska göra det! Härligt!

 2. kjka

  Ägnade > 75 min t detta, privat prime time. Först-Erik Å, bland det bästa jag hört, någonsin. Du är oxå min nya idol.
  Jag sa ju i slutet febr när Jocke var ”klar” att det var Björklövens bästa dag sen Hedenhös. Den här är ännu bättre, det var by far, det bästa för Björklövens IF jag hört någonsin. Som +50 år Lövensupporter har jag fortfarande en tår i ögat.
  ÄNTLIGEN kan vi alla luta oss tillbaka i fåtöljen och bara njuta av resan from den här dagen, gammal, som ung. Vilken kille, jag kommer aldrig någonsin klaga på någonting Björklöven gör efter detta. Org kommer bara SAKTA få bygga detta t SHL, kanske 2020.
  Det kommer att ta ett tag, men se för faan upp i Skeå, here we come, vi har nio liv, det har ni själva sagt. Ta inget f givet.
  Tusen tack, Erik o Joakim

 3. Tjot80

  Äntligen vart man taggad på löven igen!! Från fjolårets säsongsstart till idag ha intresset dalat till nästintill noll. Men nu! Nu ha vi rätt man på rätt plats i en oerhört viktig roll för det sportsliga. Fortsätt nu, fyll på, bygg upp så kommer det här bli hur bra som helst! Inom två tre år så är vi ett topplag i ha igen

 4. BG Wikström

  Så otroligt bra Erik ! Grymt att få lyssna till ett långt samtal där man verkligen går på djupet ! Vilken kontrast mot de flesta korta intervjuer fylld med klyschor.
  Detta var hög klass ! Detta skapar insikt, kunsksp och förståelse ! Det var som en spännande bok, det gick inte att sluta !
  Suveränt bra !

 5. Höstlövet

  Mycket bra intervju Erik, intressant ! Intentionerna och ambitionen verkar det inte vara något fel på i alla fall. Nu håller vi tummarna för att planerna går i lås och ser fram emot en härlig säsong !

 6. M3p

  Jag säger bara wow. Vilken jordnära och genuin person. Hans kunskap och ledarskap lyser igenom ! Känner mig heltrygg med jocke!

  Till dig Erik, klockren intervju, väldigt behaglig att lyssna på och Spot on på dina frågor!
  Detta var nog det bästa jag hört!! 5/5!! Keep it up!!

 7. Beowo

  Mycket bra! Men har folk glömt att det är TJ som ska leda laget en säsong till? Kanske har han blivit en jättebra coach sen förra säsongen, eller så har vi värvat så helvetes bra att vi knappt behöver en coach. I alla andra fall blir det en till fiaskosäsong. Jag ställer då in mig på det iaf.

  • Hannes

   Du är fortfarande inne på ett av Västerbottens mest uttjatade ämnen, ett ämne som det dessutom råder väldigt delade uppfattningar om. Och…i en framgångsrik förening är ett lag ett LAG och inte bara en person som du vill hävda.

 8. Beowo

  Du är nog rätt ensam om att tycka att coachen bara är en i mängden. Du kanske inte tycker Perra gjorde nån större skillnad i Leksand när han tog över jumbolaget? När coachen lyckas få ihop gruppen kan laget bli framgångsrikt.

  Intressant att du tycker ämnet är uttjatat. Det kommer inte bli mindre snack om Tommy nästa säsong, när han misslyckas trots i princip nytt lag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>