Lucas vardag

Lite smått och gott som jag bjuder på - smågodis surt och sött, samt lite salt
IMG_4025

Det är full rulle nu

Jag gissar att jag kommer inte att bli pensionär.
Kommer inte ha tid till att bli det eller så blir jag inte så gammal.
nu har jag snart varit ledig 1 vecka av 10 och tycker det har varit fullt upp med ALLT.
Så om det är så när man är pensionär så tror jag att jag ska jobba i stället.

Idag har jag kluvit ved. Snickrat på kalkonhagen. Gett djuren mat och vatten.
Provkörde 4 hjulingen här i byn.*
Haft besök av små parvlar som vill se djuren.
Tvättat och glömt hänga tvätten så ska bara skriva klart detta så ska jag fixa det.
Suttit med deklarationer, har ju sålt 4 hus så jag har många fastighetsdeklarationer att göra klara, är klar med 2 av 4.

Imorgon ska vi köra bort det mesta från Hällnäs.
På söndag hoppas jag på fint väder ingen blåst och då ska jag bara njuta för söndagar ska man inte göra något.,
På tisdag kommer syrran på besök.

Nej hänga tvätten ska jag ju.

Trevlig helg!

 

En kommentar

  1. Lennart

    Min mamma är 72 nu och glad pensionär. En månad innan hon skulle fylla 65 sa hon att hon ville vara kvar på jobbet, jobba lite på timmar för att ha något att göra. Men sen ändrade hon sig. För hon har fullt upp hela tiden nu. Leder kurser i släktforskning, är kassör för PRO i kommunen där hon bor, sköter samlingslokalen i kommunen, så har hon och sambon stugan utanför Vansbro dit de åker och hugger ned träd och klyver ved titt och tätt och plötsligt tar de en kryssning till Helsingfors eller kanske en resa till Polen eller Budapest på en vecka. Hon har sagt att hon har inte tid med jobb för hon har så mycket att göra! Själv har jag 15 år kvar till pensionen, jag är så trött på att jobba. Fast jag håller ut och kämpar på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>