Töntigt Anders Ågren

Anders Ågren(m) försöker ta billiga poäng på Lennart Holmlunds upprörda uttalanden om nomineringsprocessen inom socialdemokratin. Jag håller definitivt inte med Lennart Holmlund i hans uttalanden men det är patetiskt att se hur Umeås oppostionsråd beter sig.

Ågren frågar om "man kan lita på vad Holmlund säger" och frågar sig om Holmlund verkligen tycker det är värre i Socialdemokratiska partiet än i Sovjet.

Självklart förstår alla att Holmlunds uttalanden ska ses utifrån en upprördhet. Att Ågren försöker ta någon slags billig poäng på detta och ifrågasätta Holmlunds karaktär är både obehagligt och ett riktigt "cheap shot".

Anders Ågren leder en splittrad allians som väldigt sällan är helt eniga i kommunfullmäktige. Senaste exemplet är centerpartiet som nu i elfte timmen börjar vela om bibliotekssatsningen på kajen. Ågrens oförmåga att hålla ihop alliansen leder till intern borgerlig splittring under varje kommunfullmäktige. Ytterligare besvärande är att Ågren nu mycket beräknande tycker det är okej att ge Holmlund slag under bältet för att miskreditera politiska meningsmotståndare. Det är inte ett ledarskap som inger förtroende.

Etiketter: ,

En kommentar

  1. Alejandro Caviedes

    Moderaterna kan sällan plocka politiska poäng på ett värdigt sätt, så de har specialiserat sig på att plocka billiga poäng. Det kan handla om uttalanden, det kan handla om facebookgrupper, det kan handla om vad som helst. Bara deras fantasi sätter gränser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
RSS Nytt från vk.se