Annie Lööf bör väl avgå nu?

Annie Lööf(c) avsatte sin fd partikamrat Christina Lugnet(c) som chef för Tillväxtverket. Lugnet som tillsattes av fd partiledaren Maud Olofsson(c) fick gå efter att det avslöjats att hon inte haft koll över internrepresentationen i sin roll som generaldirektör.

Nu visar det sig att Annie Lööf själv inte haft koll på sin internrepresentation och låtit skattebetalarna stå för sprit- och krognotor för centerpartistiska staben. Efter att Aftonbladet börjat ställa frågor så blev det en febril aktivitet på Näringsdepartementet. Plötsligt haglade utspelen från Lööfs stab om hur man upptäckt felaktigheter efter man gjort en egen granskning.

I själva verket var det en panikåtgärd för att skydda Lööf efter att media börjat rota i representationen för hennes stab. Nu får vi se om Lööf ämnar tillämpa samma logik som när Lugnet entledigades och se till att avgå som näringsminister.

2 kommentarer

  1. Britta Sethson

    Hoppas att hon inte avgår. Hon är vår bästa valarbetare alla kategorier.

    Hon åstadkommer mer i rö(s)ter än vad hela umeå arbetarekommun gör under hela valrörelsen med dörrknackning och torgmöten.

  2. Bergis

    Mona Shalin fick gå för två Toblerone. Då måste väl Annie Lööf gå eftersom hon åt för över 21000kr på skattebetalarnas bekostnad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
RSS Nytt från vk.se