Ingen graffiti i tunneln

I dagens Västerbottens kuriren spekuleras bland annat från kommunala tjänstemän om att öppna för grafitti i gamla järnvägstunneln mot Haga.

Låt mig bara vara väldigt tydlig: tunneln har stängts och kommer att fyllas igen. Det är en plats som är en styggelse ur trafiksäkerhetssynpunkt. Såväl fotgängare som cyklister slår sig rejält i fallolyckor där. Vi kommer inte öppna tunneln igen utan hänvisar till den nya passagen. När det gäller graffiti har vi gemensamt mellan kulturnämnd, teknisk nämnd och fritidsnämnden antagit en kommungemensam handlingsplan för hur graffitin ska främjas som konstform.

 

En kommentar

  1. Lennart Holmlund

    Helt rätt den ska ju fyllas igen så fort som möjligt. Du ser att i bland vaknar media sent. Dessutom vill han som skrev vara annonym. Jag fick det där mailet för bra länge sedan och det las in som allmän handling men det verkar ingen ha sett. Tunneln är ju livsfarlig där och bilar tvingas stanna och spy ut luftföroreningar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kategorier
Arkiv
RSS Nytt från vk.se