Registrering av romer

Uppgifterna om att romer registrerats enbart baserat på deras bakgrund är allvarlig. Reaktionen har varit bra och tydlig från såväl politiskt håll som från samhället i stort. Nu ska detta granskas och det kommer visa sig om polisen begått fel här och om allt som rapporterats i media är korrekt. Jag vill vara tydlig med att stämmer detta måste ansvar utkrävas av skånepolisen. Detta är oerhört allvarliga uppgifter och fullständigt oacceptabelt. Enbart misstanken om dessa uppgifter har förstört förtroendet för myndigheter från många människor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kategorier
Arkiv
RSS Nytt från vk.se
  • Ett fel har uppstått, vilket troligen innebär att flödet är nere. Försök på nytt senare.