Omvald som ordförande!

Igår hade Ålidhem-Sofiehems socialdemokrater årsmöte. Vid sidan om att bråka runt med Apberget, hundlatriner och annat så är det så här den politiska vardagen ser ut. Forma politik på gräsrotsnivå och föra den in i det politiska systemet.

Jag fick förtroendet att bli omvald som ordförande och har nu suttit på den posten sedan år 2000. Ålidhem-Sofiehems s-förening är en anrik förening inom socialdemokraterna med medlemmar som arbetar hårt. I valet 2010 knackade vi nog fler dörrar än Moderaterna gjorde i hela Umeå.

Vi hade också besök av Peter Burström, vår nya ordförandekandidat till Gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden om vi vinner valet. Peter är född 1985 arbetar till vardags som lärare. Han gav en insiktsfull bild av skolans utmaningar och vad vi kan säga behöver göras och vad vi inte ska vara så tvärsäkra på. En bra föredragning av en ung politiker som behärskar fakta men står ödmjuk inför komplexiteten i skolans problem.

 

IMG_2139

En kommentar

  1. Erik J

    GRATTIS
    FRÅGA. Du och Fanny Eriksson tillhör båda Ålidhem-Sofiehems socialdemokrater.
    Varför stöder du INTE henne AKTIVT när det gäller folkets hus och SD?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kategorier
Arkiv
RSS Nytt från vk.se
  • Ett fel har uppstått, vilket troligen innebär att flödet är nere. Försök på nytt senare.