M bakom ryktena

Hans L

Hans Lindberg(s) går nu ut och anklagar Moderaterna för att ligga bakom de falska ryktena att Västra länken stoppas. Moderaterna via såväl Anders Ågren(m) och Edward Riedl(m) var snabba på att fördöma Trafikverket och regeringens ”tvära kast”. Lite väl snabba kanske då det avslöjats att det är Moderaterna själva som ligger bakom ryktesspridningen!!!! Även i sitt digitala husorgan ”Nyheter i Västerbotten” spinner Moderaterna vidare på läckan som man själva skapat.

Det som nu spelas upp är ett moraliskt haveri av sällan skådat slag där (m) kastat all etik åt sidan för att skada regeringen genom falska rykten. Nu står man här med händerna i syltburken och har en hel del att förklara för umeborna.

Andreas Lundgren(s)
Ordf, Individ- och familjenämnden

 

 

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kategorier
Arkiv
RSS Nytt från vk.se
  • Ett fel har uppstått, vilket troligen innebär att flödet är nere. Försök på nytt senare.