Ensamkommande ungdomar

Idag har jag och Alice Nikmanesh(mp) ägnat en heldag ute på 7 olika kommunala verksamheter för ensamkommande flyktingungdomar. Vi brukar göra dessa studiebesök rätt frekvent, för att få en nulägesuppdatering och lyssna på personalens upplevelser.

Jag är oerhört stolt över våra chefer och medarbetare inom ekb. De stöttar ungdomarna till att bli självständiga och har burit tungt sedan flyktingströmmarna tog fart under hösten 2015. Idag fick vi på nytt många exempel på hur vi når framgång genom att koppla på praktikplatser och pusha ungdomarna till skolan. Bra jobbat!

image

Personal på verksamheten Paloma.

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kategorier
Arkiv
RSS Nytt från vk.se
  • Ett fel har uppstått, vilket troligen innebär att flödet är nere. Försök på nytt senare.