0:- kronor

På måndagen har Arbetarpartiet interpellerat om resekostnader inkluderat boende och traktamenten utanför länet för de olika nämndernas presidium under 2015 och 2016. Det ska bli mycket intressant läsning och debatt. Men jag kan redan nu meddela att på Individ- och familjenämnden så är siffran 0:-.

Det behövs ingen hopräkning för vår del. I solidaritet med personalen som har det tufft och får nollvikariera så åker inte ledningen omkring på konferensmiddagar. Så vi har strukit bort detta och följer konferenser via webbsändningar eller läser på dokumentation. Framtida resor väljs omsorgsfullt dels för att vi inte har råd och dels för att vi hellre lägger pengarna på studiebesök ute i organisationen.

Så här ser verkligheten ut i Individ- och familjenämndens del av socialtjänsten. Många inom omsorgen och våra socialsekreterare har det tufft i sina arbeten. När resurserna är begränsade ska man veta att vi i den politiska ledningen inte lever i en egen värld och ägnar dagarna åt onödigt konferensåkande.

Andreas Lundgren(s)
Ordf, Individ- och familjenämnden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

RSS Nytt från vk.se