Nedskräpning med Anders Ågren(m)

Ågren

Känner ni till Moderaterna, partiet som tycker nedskräpning och klotter ska beivras hårdare?

Detta är Moderaternas valaffischer vid flyget i Umeå. De står på plats de inte har tillstånd för.

Moderaterna har fått besked att detta inte är lagligt då skyltarna står på mark som inte är deras egen. Dels via kartor där det finns utmärkt vart partierna får ha sina valaffischer. Och sen via tillsägelse direkt till företrädare för Moderaterna i Umeå.

Kommunens gatukontor har dessutom varit där och plockat bort skyltarna.

Svaret från Moderaterna? Man har satt upp skyltarna igen. Och lagt till ännu fler.

Nu tror jag väl i och för sig att alla partier har skyltar som står fel, inklusive socialdemokraterna. Eller rättare sagt jag vet det, för det är skyltar åt alla håll just nu, som flyttas runt och dyker upp lite varstans.

Men det här handlar om regelöverträdelse på en helt annan nivå.

Är lag och ordning värt något i praktiken för det parti som talar om hårdare tag mot laglösheten. Anders Ågren(m), är det inte dags att börja kampen mot nedskräpningen med att plocka ned dina egna affischer först?

Jag tror umeborna ärligt talat är ganska trötta på hur partierna dränkt det offentliga rummet med valaffischer. Det ser ärligt talat rent förjävligt ut på sina håll och är helt ohållbart. Sen förväntas skattebetalarna städa upp skiten när gatukontoret får åka runt halva stan och plocka rätt på exempelvis dessa moderataffischer som står på fel ställe.

Nä låt oss använda skattekronorna till nåt vettigare.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
RSS Nytt från vk.se