Lupinjakten fortsätter

2 kommentarer

  1. Saga

    Bra jobbat! Vet du vad som gäller för lupinerna mitt i stan? Exempelvis längs vägen mellan I20 viadukten och rondellen till försvaret. Både längs körbanan och efter cykelbanan är det bitvis så otäckt tjockt med lupiner. Särskilt vid vägbanan, det måste till röjsåg för att slå där. Jag försöker plocka ibland när jag passerar längs cykelbanan, men det måste ju till något organiserat för att det ska bli någon sorts meningsfull bekämpning. Som vittfarande cyklist är det så skrämmande att se utbredningen av denna växt, så fort det går! Och hur den etablerar sig på ny mark. Tack för ditt engagemang i saken!

    • Andreas Lundgren (inläggsförfattare)

      Hej Sofia, tack för dina ord. Jag vet inte vad som gäller i centrala stan eller om det finns en kommunal strategi. Men det man kanske borde göra är att gå ihop ett gäng och försöka rensa upp i detta. Kommunen borde väl åtminstone kunna hjälpa till med sopsäckar och röjsåg. Hör av dig om du vill så kanske vi kan leta fler intresserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kategorier
Arkiv
RSS Nytt från vk.se
  • Ett fel har uppstått, vilket troligen innebär att flödet är nere. Försök på nytt senare.