Lasse Printer

Änligen slutet på Almedalsskvalet

Av , , Bli först att kommentera 0

Änligen slutet på Almedalsskvalet

Jag undrar vad som hänt? I början på veckan gick alla partier i spinn och öste ut en massa obegripliga och som vanligt ogenomförbara oväsentligheter.   Sedan så föll alla i ett politiskt koma av meningslösheter.  Framför allt har det under senare delen av veckan blivit politisk ide torka. Alla har blivit så rädda för att hitta på något som kunde göra att undertecknad kunde gå i spinn. Tur var att jag fyllde på min Bag In Box inför fredagskvällen. Så att det var lätt att dränka sig och också hamna i ide torka.

Det var ju äntligen dags för lite fredags mys från Miljöpartiet.  Med nationell samordning för fossilfri energi från vice vinrörsspråkröret Isabella Lö-vin. Något nytt årgångsvin hade helröret inte korkat upp. Mer att hon och partiet låtit hälla upp gammalt hembränt blandvin från pannrummet, som stått alldeles för länge och kokat över.

Undrar om man med fossilfri energi menar att man skulle plocka bort alla fossiler inom partiet. Sådana som håller möten med extremister eller har kramp i högerhanden av skräck för kvinnobakterier. Frågan är varför dem hjärncellslösa snabelförsedda idioterna får plats i partiet. Dem är definitivt inte fossilfria snarare så är dessa extremt kolberoende. Frågan är om dem försöker hänga sig kvar desperat i Lövin kjoltyget. Har henne som flgga för att dölja allt och att jamsa med så de kan få en plats i partitoppen. Alla gör ju som mamma säger, annars får man ett verbalt kokt stryk på rumpan. Med partiledningens egen variant av Kol analpolitik.

John Fridolin Blund fick mig att köpa en natt dräkt från H & M till honom. Alla borde ha nattat in honom i en pyjamas redan vid deras kongress.  Det enda han kunde yttrande under fredagen var att erkänna att man som vanligt var för otydliga i valet. Fridolin blev gladligt ännu mer otydlig att man faktiskt i grunden inte gillar Kol. Bara det gick att sälja av för att hålla sams med Löfven.
Fast John Fridolin Blund och dem andra närsynta partimedarbetarna hade nog total missat stavingen på Löfven egna meny. Då jag förmoda att Fridolin läst fel och menar Kål och inte kol. Troligen är det så att partiet och ledningen satt i riksdagsrestaurangen käkat för mycket kål och missat i menyn att kol inte går att käka eller inhalera. Kol är inte gått till pizzan och inte heller i luftrören. Frågan är om man hos luftrörer Lövin och Fridolin inhalerat för mycket kolvänten. Fått cancer i hjärncellerna och desperat kört med cellgifter för att överleva en kvart till hos Löfven. Innan Sosse generalen plockar fram nästa skatte överste löjtnant Anderssons nya programpunkt.

I regeringsställning kör miljöpartiklarna sitt eget kolväte variant paket. På ursäkter som ligger nära orden. Känd dig blåst väljare och god dag yxskaft Sverige.  Det är väl bra med självkritik om vallöften som man inte hållit.  Men när man redan innan valet egentligen viste att man aldrig skulle kunna hålla ett kolfritt vallöfte. Då borde man inte satt sig på den traditionella ljugarbänken. Blåst mig och dem andra väljarna för att kunna sitta på taburätterna. Det bruka heta att makten för dummar, men det här är inte dumt utan fulständigt korkat.  Språkrören har korkat upp en låda smygrött Bag In Box vin och blåst av sig skallen för att få fortsatt tala strunt i riksdagsstolen. Nu tömmer jag min Bag In Box för att slippa hör mer av ordet företagsdirektiv. In I dimma boys and Girls!

Glömde en sak att innan jag tömmer boxen helt och dränker fredagens sorg. Det mest intressant under dagen var inte MP i blåsväder. Utan att VP var dem som under fredagen faktiskt kom med något som kunde göra mig lite mer upprörd. Men knappast förvånad blev jag ju inte. Paritets käpphäst är rika som inte betalar skatt.  Skatte Ulla kom med ännu mer mindre substans än dem andra partierna i slutet av veckan, även om deras förslag var inoljat så att man lätt kan glida ur förslaget.

För en försämring för alla med någon form av överbliven inkomst som man satt på ett räntekonto i ett skatteparadis. Alla som har lite pengar över borde bäva för VP.  Plocka genast ut dem och spara i madrassen hemma. Men för säkerhet ta och hyr ett extra stort bankfack och kläm in den där.

Ullas felprogrammerade kalkylator som bara kan räkna plus, även om ett minusresultat är det exakta slut resultatet av fantastiska felberäkningar. Får alltid ändå bara samma tröstlösa slutresultat. Att dem rika skattesmitarna kommer även i fortsättning att blåsa oss vanligt dödliga. Så in i bomben att vi på ålderns höst sitter och tigger framför VPs partikansli. Nu är min bag in box för 169 spänn slut och jag börjar bli lite fredagsdimmig och tar och lånar Fridolins nattskjorta.  Natti Natti!

Lördagsbaksmälla?

Lyckades vakna utan en rejäl baksmälla från gårdagens fylleövningar med VP och MP. Men fick ändå börja med att klämma i mig en panna svart asfalt från Gevalia. Detta för att orka med ännu en dag av politiska besvikelser. Lördagen skulle ju gå dem blå små smurfarnas tecken.

Fågelboet Batra som nog nu ännu en gång borde byta frisyr på partiet.  Hon har ju desperat försökt bli en mini Sverigedemokrat. Snott alla och allt i deras invandrar icke positiva bakdörrspolitik.
Blå smurf honan har nu i praktiken samma analpolitik och gick på som en tömd flaska obubblande Åkesson. I Plan för Sverige har nu hon och dem andra smurfarna kommit på ännu en extra värdelös slogan. Detta efter att i nio år ha varit ett förvirrat arbetarparti med ingen slogan. Nu är den enda planen att låta som en urdrucken Åkesson. Där bubblorna tagit slut för att man glömt sätta på korken innan innehållet har blivit som en utspädd flaska saft. Plan för Sverige? Grus eller gräsplan?

Svenskspråkundervisningen borde nog först genomföras bland partikolleger. Eftersom dem har lässvårigheter med att förstå att det inte är så lätt att förstå deras grammatiska ordbajseri. Samhällsorienteringen i partiet sträcker sig ju bara innanför partidörren. Dem vågar knappast åka ut till förorten och få ett järnrör uppkört i arselet av en förbannad ny svensk icke Sverige Demokrat.

Batra måste också ha skolkat på dem interna informationstimmarna man haft för att förbereda lördagstalet. Hon hade ju helt och hållet glömt partiets egna så kallade svenska värderingar. Frågan är om hon ens vet vilka dem är? Partiet har ju gått från öppna era hjärtan till slå igen dörren för att kunna tävla med vem som är mer svensk med SD.

Frågan är varför och inte om partisekreteraren Tomas Tobè och Anna Kindberg Batra har inlett ett S & M förhållande med hårdare tag
på partikansliet. Svaret är ju för att dem nu tycks gilla att smiska sig själva och andra med en egenhändigt tillverkad partipiska.

Allt för många nyanlända har tydligen enligt Batra – Tobè för dåliga kunskaper i hur vi svenskar gillar att plåga oss själva med att stava till vilka vi är och måste smiska oss verbalt så hårt och så mycket som möjligt. Så hårt att alla arslen blöder av att vara en svensk masochist.

Ett ord som får alla små blå smurfar att få frossa och sjukskriva säg själva till nästa val.  Är det där cancer framkallande svenska ordet Bidrag.  Skriv och skrik BIDRAG, BIDRAG, BIDRAG!!!! Då får vi fler små smurfar som kanske tillslut söker för mer cellgiftbehandling mot ordet företagsstöd som i själva verket också är ett bidrag.

 

M pratar alltid om bidragsberoende och jag har ett vänster förslag på att ett nytt bidragstak som bör införas för små smurfarna i riksdagen. Dem som bara sitter av en fyraårsperiod med att sörpla i sig skånsk Åkesson. Tar ut lönebidrag från skattebetalarna och köper tjänster från skatteparadis.  Bidragtaket bör innehålla förbud mot skatteflykt på riksdagslönen och uttag för företagsstöd från partikamraterna.

Ensak är klart som korvspad. Att dem blåa små smurfarna borde ha sökt permanent uppehållstillstånd redan på 60-talet för att få vara så veliga i om man är höger, vänster eller mitt i mellan. En trafik omläggning som innehåller för många omasfalteringar på vilken kant man verkligen vill stå. Och leder till att vi väljare blir ännu mer förvirade om man redan då hörde rätt partilåt. Telstars gamla slag dänga ”Jag håller till höger Svensson” och röstar rött som nu är blått. Eller? Ja vem fan skall jag tro på? DI Leva eller döda? En vänster pava för att dölja bakfyllan?

 

Söndagslunken

Äntligen var det sista dagen av politiska meningslösheter och mer av ja ha ja ha politik. VP med lille rödingen Jonas, som låter som en dagisfröken och som springer runt med små chokladbitar till pensionärerna. Han gör ingen alls upprörd men heller inte entusiastisk.  Det blir ganska för mycket av nu skall jag berätta en liten vänster saga.  Den som man rycker på axlarna åt och konstaterar att det var väl OK!

Mer pengar till pensionärer som knappt har kosing till ordenligt föda sig själv. Dem skall få några sketna enkronor om man köper mer piller för pengarna. Så dem med en ännu större pillerburk kan döva sig själv och hamna i långtids koma.

Det blir alltså mer medicin med det samma om man är gammal tant och har en rullatorracer. Är över 80 pannor med låg pension.  Dem andra tanterna mellan 63 och 79 får man fortsatt först mjölka ur, så man har råd med lite mer Psykofarmakapiller. Detta istället för fler som tar hand om dem i hemmet.

Gamla gubbar får också haka på om man inte har köpt en allt för stor gubbracer.  Har du lite pengar över ja då får du dra åt svångremmen för att Jonas och hans surpuppor inte vågar lägga fram ett eget pensionsförslag. Detta eftersom man inte är inbjudna av dem andra partierna och diskutera en löneutveckling för dem som gått i pension.  Man gillar ju inte den nuvarande pensionsöverenskommelsen och sitter heller i sandlådan med sand och spade. Bygger fortsatt ännu större luftslott. Kastar sand på varandra och gråter krokodiltårar.

Vad vinner då våra fattigpensionärer på Jonas sömniga förslag? Jo mellan 90 till 183 kronor per månad. Tänk vad dem skall parta runt på krogen med dessa små slantar. Det räcker ju till i praktiken bara två fikapauser på kaffet eller den låda bag in box per månad.

Jag undrar varför man hämtar in 4 miljarder från dem som ha mest och spenderar 850 miljoner på detta miniförlag. Vad gör V med dem andra pengarna mer än 2,2 miljarder? Om ni har brist på idéer så kommer här några.  Varför inte skicka pensionärerna med Fritidsresor till Spanien varje år som kostar mindre än 2 miljarder, men man sparar in dubbelt så mycket på friskare pensionärer.  Plötsligt har vi fyra miljarder. Tänk att med dem kan man ge gratis boende på äldreboenden.  Då mina vänner så få alla minus 30 ta skydd och se uppför pensionärsdjävlarna. Dem kommer att ockupera puben varje helg.

Bli först att kommentera

La la land Almedalen

Av , , Bli först att kommentera 1

studio lasse

Äntligen bara tre dagar kvar av analdalen Almedalen och en total kommande skön sommar lunk. Har som Lasse Printer skrivit ner mina slutsatser som inte är adekvata för verkligheten. Utan skall ses som min frustration över politiska misslyckanden och verbala kräkningar från partiledarna.

I onsdags så framträdde Ebba Bush Thor för det nu mikroskopiska partiet Krisdemokraterna. Någon Thors hammare hittade jag inte i lilla Ebbas tal och inte något som skulle kunna ger fart i uppförsbacken. Ebba låter nu mer mest som en sagoberättare i SVTs Björnes magasin. Presenterandes en tecknad film om snövit och dem sju dvärgarna inklusive en manlig häxa.

Hon har under lång tid försökt skrämma upp alla moderat väljare från soffan, och nu i veckan med att socialbidragstagare skall jobba gratis i 20 timmar. Reaktion blir som bromssträckan på en åtdragen handbroms i alliansens Rat Race.Inte ens vänsterkantens företrädare orkade engagera sig och sågs bara började dricka Sjöströms rött. I en extra stor bag in box på mindre än 4 sekunder för att dölja besvikelsen.

Allians kamraterna tog en lunch vid deras nya vattenhål och drog i sig en låda bärs för att lindra allianssmärtan. Detta av ett garanterat Ebbas Kexit 2018. Sedan gnuggade samtliga inom alliansen sig i ögonen på grund av sömnbrist och närvaro av John Fridolin blund. Lade sig omedelbart på Löfven huvudkudde och drog igång en lång Power napp fram till valet. Jäääsp!

Ingen i den rödgröna röran kan ju tyvärr ens aldrig bli sur och arg på lilla Ebba. Mest blir alla trötta och ser förvånat på att hon fortfarande håller sig upprätt som partiledare. Ebba har blivit det perfekta sömnpillret för alla som försöker sig hålla vaken en Lill lördag.

Undertecknade blev tillslut så pömsig av hennes sävliga röst och slog igen ögon locken. Drömde länge om att Göran Hägglund kom tillbaka. Han kunde ju i alla fall dra en historia, så man låg dubbel och vek sig av skratt i mer än 4 sekunder. Inte hens förslag om att alla borde läsa en klassiker eller var det att göra en klassiker? Gör mig förbannad, upprörd eller ville hämta ett SD järnrör.

Vad har hänt med KD! Inga nya förslag som får några väljare att gå i taket eller hoppa runt som en glad apa efter att ha fått göra en glad bar runda. Partiet tvingas oavsett längden på bar rundan. Börja tömma en låda Alvedon till måndag morgon. Åka sedan till Apoteket och köpa en rejäl pall med snabbupplöslig TREO. Ungefär med samma orsak och resultat och verkan som Kd:s magnysyl politik (sorry skall vara asylpolitik).

Frågan är om KD och Ebba når starköls klass eller får nöja dig med en extra svag lättöl på 2,8 %. Alliansen kan gärna ge henne ett av sina egna jobb fylleförslag. En extra special introduktionsanställning och plats som köksnisse. Hon kan ju börja med att blanda till en extra ny och tunn blåbärssoppa.  Frågan är om KD bara vill fortsatt köra en pulver soppa variant som det inte är något Knorr i. Det behövs ganska mycket tabasco i den soppan om väljarna skall vakna till och rösta på exit Ebba.

Hon har klarat av att deformerar sig själv och med fler poliser, som hela tiden håller henne i handen när försörjningsstödet tar slut. Kan då natta sina medarbetare med var sin låda whiskey för att dränka sorgen. I sammanband när dem sätter upp partiets gravsten av äkta Bohus granit. Jag lovar att komma och berätta en natt saga och sjunga en barnvisa när dem reser stenen för dig Ebba. Det garanterar jag sker samma kväll när du får en valförlust 2018 som tröst.  ( Sov du lilla vide ung alltid är det vinter.)

 

Torsdagen gick i ännu en politisk alkohol drog SD dimmigt torskdagens tecken. Som fågel Fenix försökte Jimmie få fart på ilskan hos resten av partierna. Frågan är om han nu mer har hävt i sig för mycket skånskt pärlande Åkesson.  Han vandrade fram och tillbaka på scen som om han led av en rehab vecka utan en riktig lina kokain eller möjligtvis en halv böj akvavit av polarna från systembolaget.

SD har flera än 53 problemombråden som ger baksmälla redan innan 2018. Alla har ju snott deras politik och assimilerat sig med Åkessons retorik i kvadrat. Han är nu jävig i invandrarfrågans högerposition.  Inga ursvenskar skulle kunna eller vilja fixa högerflankens migrationsavfallsproblem.

Det finns efter talet inget längre man kan bli arg och sur på eller behöver låna ett järnrör för. Endast Åkesson vill desperat dra upp ett i arslet på dem andra höger populisternas Blåbärssoppa och Rödgröna salladsröra. Men man kommer att misslyckas radikalt och totalt. Eftersom Jimmie själv nu låter som alla andra och stinker lika mycket som en oöppnad surströmmingsburk.

Deras vanliga polis lunks program har cementerat sig fast i partikansliets källare. Börjat bränna bilar för att få fram ett menlöst ja ha ja ha program. Åkesson har gått ner sig i mitten träsket och gett sig själv för många lerinpackningar.  Inte blir han och partiet snyggare och slätare om han lånar lite skönhetsmedel från dem andra borrelia partierna.

Retoriken har gått från att släng ut dem djävlarna till att med en extra lång lerinpackning försökt assimilerat sin eget falskkomponerade retoriskt plastiga cd platta. Han får det nu låta som om han är för invandringen, men håller alltid bakdörren öppen för mer analpolitik.

Dags kanske för Jimmie att byta linje från Svexit nationalist och bli EU federalist och flytta till Bryssel med extra fet lön från Junker. Dem tillsammans kan ju samtidigt starta ett eget EU-exit. Alltså EU ut ur Sverige och han kan få bli en super nationalist i Bryssel parlamentet. Många skulle glädjande rösta på detta förslag om Jimmie lovade att stanna kvar där.  Vi får ju då flera super effekter som leder till att alla slipper dricka avslagen Åkesson och betala för hans fylleslag. 180 miljarder rätt ner i statskassan.

Tänk vad man kan göra med dem pengarna med samma politik utan en anal bakdörr.  Fler poliser i problemområden, mer kulturpengar till Trash metalbanden och mycket mer kosing till skolan. Garanterat också maximalt fler SFI lärare så alla nykomlingar förstår vad jag skriver om.  Detta utan en falsk agenda som kör upp ett järnrör i arslet på dem som bor i områden som Rinkeby, Rosengård eller Angered.

Ännu ett SD undantagstillstånd i mittens analpolitiska program som inte kommer att hjälpa någon. Jimmie kan inte ens köra upp ett stopiller för att lindra smärtan av något som kan kallas politisk njursten. Deras piller kommer aldrig att fixa krisen och baksmällan eller värken från en politisk mittensörja på dekis.  Enda vi kan göra maximalt! Ar att köpa upp alla flaskor bubblande Åkesson. Supa upp dem och få baksmälla innan valet 2018. Tyvärr måste vi alla snabbt med raketfart åka till en rehab anläggning och absolut bli hel nykterist så snabbt som möjligt. Botten UPP!! Och dra en lina!

På måndag kommer jag med helgen bakfylleslag och hoppas att det inte blir mer av ja ha ja politik i mitten sörjans tecken. Utan något som man kan bita i utan att hamna i John blund läge som dem senaste dagarna. Hoppas redan på kvällen batalj.

Bli först att kommentera
studio lasse

Almedalen ur min synvinkel

Av , , Bli först att kommentera 0

Lasse Printer är denna vecka i Anal dalen Almedalen med dem senaste skitarslen och elprogrammen som gjort kortslutning hos väljarna. Dem första tre dagarna har gått i enformighetens lunk och ett tempo snigelfart med en gnutta av tristess.

Under söndagen inledde tristess mästaren liberalernas Björklund Almedalen med att han inte tänkt tala. Om viktiga inrikes opolitiska frågor som varför man misslyckats med skola och migrationsfrågan. Men även varför man inte haft KOL på rökgaserna från Englands Brexit avtal med Vattenfall.
I stället gav han sig in på varför EU är en liten kloss i Brios leksaksland.  Han ville införa mer och större lekstugor i EU. Med garanterat fler Liberaler och även med fler och mer konservativa meningslösa åsikter. Med dessa förslag kommer alla att vilja ha ett Svexit.

Han vill föregripa den obegriplighet som för medborgarna slagit rot. Desto fler kommer att då inte fatta något av vad som är väsentligt och är definitiv nödvändigt för att skapa ett oenigt EU. Orsaken till kovändningen är ett massivet motstånd mot Björklunds EU positiva läggning. Detta efter att flera icke hetero liberaler inom partiets generalstyrelse ville att Björklund skulle sätta sig i den nya gay skolbänken. Man vill inte bli av med fler och mer av hans diktators federalism, samt att efter bänknötningen kunna styra partiet med sin nya lobotomerade hjärna.

Huvudförslaget nu från Björklunds obefintliga hjärnsubstans är en finanspakt med alla skattesmitare och en bankunion med Grekland. Detta skulle kunna göra Sveriges skattebetalare mer beroende av ångestdämpande medel mot total EU noja.  Björklund ville från början inte lägga ner förslaget om ett EU:s FBI.  Han tvingas nu dock vända i dörren på rikspolisstyrelsen. Då i stort sätt halva liberalerna kan halveras på grund av skattesmitning och bankfiffel. Flera av ledamöterna riskerar också åtal för politiskt missbruk från väljarna och att bli beroende av Alvedon på grund av för mycket flytande och bubblande Åkesson i riksdagens plenumsal.

Dagen efter!

Under måndagen tog en något snurrig hormoslyr översprejad halvgrön C -ledare Annie Lööf över en elektrifierad mikrofon. En elektrifierad Ringhalsstav som det under en kort stund blev en kortslutning och rundgång i. Detta när hon presenterade partiets nygamla 70-tals vallöfte.  Men det är absolut ingen ny permanent panikpolitik och kan fortsatt dras i långbänk. Redan den nu överårige gamle avtrubbade, muntre och muntligt sävlige förre detta C-ledaren Torbjörn Fälldin. Han såg frånvarande på det menlösa förslaget. Han kunde dock konstatera på distans att man tidigare lovat en hög med jobb och misslyckats totalt.  Han förnekade dock att det nya eller gamla  förslaget kom från honom.

Denna gång tar Lööf en mindre risk och minskar antalet nya jobb med 355 000. Skulle man misslyckas även denna gång så behöver man bara ta bort tre nollor och då inte exklusive henne själv.  Kvar blir då det antal som man säkert beräknar kunna anställa som plenumstädare med ett special kontrakt. Dessa jobb ger garanterat den absolut lägsta svältlönen man kan få från partiet. Dock kommer det endast att bli 45 invandrare som anställs med språkförbistring och brist på säkerhetsutrustning, samt dessutom med obefintlig hanteringskunskap av hormoslyr. Dem kan tänkas och erbjudas eller få denna typ av anställning med stöd av SD.
 

3,5 procent av dem som erbjuds dem kommande jobben kan dessutom tyvärr dock riskera att slås ut av partiledningen på grund av gratis mellanöl på partiets riksdagsgruppsmöten. Då dessa ledningspersoner kommer ha för hög promille kompetens nivå och att dem inte kan betraktas som outbildade. Denna minipromille procenten kan då heller inte enligt Lööf kvalificeras under paragrafen som nollor. I stället kan den lilla 3,5 procenten få ta över och bli riksdagsledamöter i löneutskottet för partiet.

C- ledaren och hennes halvledare medlemmar är fortsatt splittrade och glider isär internt i denna fråga. I hela delar och en större promille procent av partiet finns det en jätte splittring och kortslutning. Detta på grund av få belysningsknappar, otrygghet, strängare straff för odiskade muggar i kafferummet och vilka fler på kansliet som skall få svältlön.  Med detta avslutade Lööf med att hon hoppades på att inte bli avlövad vid näst val. Detta trotts hormoslyr bekämpningen från Jimmie Åkesson

Ännu en dag av baksmälla av blåbärssoppa och rödgrön röra!

Tisdagens Almedalen öppnades med att Alliansen i en presskonferens kom med ännu ett ogenomförbart formlöst program. Denna gång vill den nu befästa blåbärssoppan införa ett försämrat utanförskapsprogram för nyanlända riksdagspolitiker. Ett så kallat integrationsstolsprogram för anal politiker. Här skall dem som inte har gått så länge i politikerföraktsprogrammet snabbutbildas. Utbildningen ser till att totalt kunna vara helt frånvarande från väljarnas toalett besök i verklighet och ger dessutom större brist på förtroende.

Detta är en nödvändighet om man skall kunna fortsatt lägga fram skitförslag och en absolut totalkass politik i riksdagens pissoarer. Man vill bland annat att dem nyanlända skall straffas under sommarmånaderna genom halverat sommarlov och ökad nötande av riksdagsbänken, samt förbud mot toabesök.

Genom detta skulle man kunna lära ut när man analt skall byta fingrar att suga på en eller två tummar vid samma tillfälle, samt vilken av knapparna man skall trycka på när man vill rösta emot säg själv. Man föreslår också att dem sämste lärare som anställs för programmet skall få sin lön halverad med minst 10 000 kronor. Detta kommer att stimulera fler att sluta utbilda sig i S vänsterpolitikerskola.

Alliansen har i och med förslaget också satt upp fyra punkter och mål som aldrig tyvärr skall genomföras.

Första punkten är att alla nyanlända politiker skall få praktik spionplats hos socialdemokraterna. Detta för att eliminera fler av dem kommer med bra vänster förslag.

Punkt två är att man vill servera gratis blåbärssoppa så att alla inte röstar på en rödgrön sallad i riksdagsrestaurangen.

Punkt tre är att man vill ha en utredning som kommer till slutsatsen, att lägre skatter för rika personer med utanförskap ger färre jobb.

Den sista och fjärde punkten i förslaget är att Alliansen vill att personer med utanförskap i riksdagen. Snabbt skall erbjudas gratis medlemskap i Sverigedemokraterna. Men bara om dem är vilsna i sina egna politiska ståndpunkter.

Rödgrön mirakel eftermiddagsröra?

Under tisdagens uttalsutspel och tal om utanförskapsproblemen kom även Sveriges Statsminister Stefan Löfven och utvandrarminister Ibrahim Baylan med en variant på samma tema. Båda hade dock inte tid att svara på frågor eftersom man skulle till Italien med ett besök på Natos toppmöte och få sig en dos radioaktiv raketfylla med Rom under onsdagen.

Dem båda kom med en säker mirakellösning för att analt få fart på felbesluten inom integrationspolitiken. Förslagen som rör integrationsproblemen i riksdagen kräver ett åtgärdsprogram som skall utföras av Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson. Enligt statsministern är han den ända som analt vet hur man kan eliminera bra förslag med den inriktningen. Mellan åren 2017 och 2025 skall Åkesson med hjälp av talmannen i riksdagen Björn Söder. Ta en tripp söder ut för att studera hur man exakt i Sjöbo lyckats med att totalt eliminera alla med utanförskapsproblem. Man vill bland annat studera hur straffen för blåljuspersonalen kan ses över. En annan punkt är hur man kan satsa mindre miljarder på skolan. Detta utan att öka antalet poliser och få ökade kostnader för mindre arbetslöshet.

Man vill också ge skolverket i uppgift att ge nyanlända politiker bättre förutsättning att inte fatta vad dem beslutar om. Detta genom att via ett tillskott i budgeten för en kurs i grogg och vit nyspulver produktion. Detta medför att man ständig efter kursen då kan gå med bakfylla och hög nivå av påtänd het dygnet runt. Utbildningsledare blir Umeås moderata snövita kommunalråd Anders Ågren. Han har genom åren som ledare för moderaterna i Umeå ständigt gått med huvudvärk och drog ågren för att ha lagt fram fel politik. Detta är kanon sa Umeåfågelbon och utvandrarminister Ibrahim Baylan och drog samtidig i sig en lina.

Ett av dem största problemen är nyanlända politikers bostadsproblem. Man vill därför att kommunerna skall få enklare regler för att kunna bygga gratis lyxhus och lyxlägenheter på skattebetalarnas bekostnad. Dem minsta lyxbostäderna skall inte kosta mindre än 250 miljoner per kvadratmeter.  Alla skall ha en standard som överstiger dem tidigare fattigmanskvarterens lus besprutade bostäder i ibland annat Tyresö.  Finansieringen sker genom att hämta hem pengar från skattekontona i olika skatteparadis.

I detta ingår också städ och byggfusk jobb på förslag från Vänsterpartiet med möjlighet till både RUT och ROT avdrag.  Enligt statsministern är vänstern bäst på att slå in en spik fel och sopa allt under mattan, samt betala ut fel och även räkna fel på budgeten. Man kommer före nästa val att då hänvisa resultatet till att man använt fel kalkylator.

Med detta får Lasse Printer avsluta dem inledande dagarna i anal dalen Almedalen med att analysera skitförslagen, som oerhört avföringsinkontinenta och med en tusch av vidbränd överstekt fläskfilé. Grillade med tyskt brunkol eller anal gas från Ryssland.  Man kan ju hoppas på att resten av veckan går i samma riktning.

Fis på er!

Bli först att kommentera

Lasse Printer

Av , , Bli först att kommentera 0

Hello alla

 

Här har ni en Göteborgare i förskingringen. Bosatte mig i Umeå 1991 och har sedan dess varit i med i media och radio seden dess. Jobba nu mer som programledare och producent på radiostation Pop O Rock. Mitt största intresse är musik och kommer att skriva om detta i bloggen. Men är också politiskt intresserad dock inte aktiv längre inom politiken. Kommer i bloggen att skriva med ironi om dagens händelser. Sedan får man ju inte glömma att jag också är en lite sportfåne och hoppa att få se Frölunda i Umeå Ishall innan jag boka en ett med jordkällare.

Man kan beskriva mig som en ganska kul typ för att vara 58+. Känner mig som minus 40 och inte en dag över 41. Utbildade mig inom multimedia och projektledning mot media under 90-talet men det blev radio som jag fastade för.  Det började dock redan 1979 då jag jobbade som DJ kring Göteborg och med några kompisar startade RADIO VSD på närradion. Stack sedan på en jordenruntresa  84 och blev kvar på Nya Zeeland som Radio DJ till 1989. Kom hem och flyttade till Umeå för att studera. Här blev Studentradion mitt andningshål under studietiden. Träffade Robert Jacobsson under en multimedia kurs och när han drog igång Radio Umeå 1999 hakade jag på. Sedan dess har jag och han hängt ihop och lirat gamla klassiker

I min blogg kommer jag att skriva om musik, sport och politik. Det sist nämnda med en gnutta humor och min syn på den politik som förs av våra inkonsekventa politiker

Bli först att kommentera

Hej världen!

Av , , 1 kommentar 0

Välkommen till Västerbottens-Kuriren – Bloggen. Det här är ditt första inlägg. Redigera eller radera det. Sen är det bara att börja blogga!

1 kommentar