Invigning av Masonite Beams nya Innovationscenter och kontor i Rundvik

Igår invigde Byggma och Masonite Beams de nya fantastiska lokalerna i Rundvik. Vilka otroligt fina kontor, sammanträdesrum och övriga ytor de har. Utsikten är magnifik! Vi fick också en rundvandring inne på själva fabriken. Jag och vår näringslivsutvecklare Conny, deltog från kommunens sida, överlämnade en blomma och jag höll ett kort tal under själva invigningen. Vi pratade lite med Geir Drangsland, koncernchefen, innan invigningen drog igång och han lyfte då sina medarbetare och att det var så roligt att få ge sådana fina lokaler till alla duktiga medarbetare i Rundvik. Själva invigningen var inte riktigt vad jag hade förväntat mig utan bestod mestadels av att Geir tog upp flera medarbetare på scenen, talade om hur otroligt duktiga de är, hur betydelsefulla de är för företaget och vilka insatser de gör. Väldigt varmt och stundtals väldigt rörande, jobbigt för en så blödig person som mig, speciellt när min duktige kusin Tommy hyllades. I mitt tal lyfte jag en del av Masonites historia. Jag pratade om hur viktiga de är för Nordmalings kommun, både då det gäller arbetstillfällen och skatteintäkter men också då det gäller att sätta Rundvik och Nordmalings kommun på kartan på ett positivt sätt. Jag pratade om de fina lokalerna och att satsningen är väldigt rolig eftersom det visar på en framtidstro. Jag lyfte också hur positivt jag tycker att det är att de anlitar lokala företag både i byggandet av lokalerna men också i själva invigningen.Jag pratade också om #nordmalingsproblem, och förklarade vad det går ut på och lyfte två #nordmalingsproblem som jag ser med de nya lokalerna. Det första är ju den fantastiska utsikten över havet, det kan ju lätt bli så att blicken fastnar i den. Det andra jag lyfte var problemet med att välja om man ska ta vattenskotern, båten eller bilen till jobbet nu när det ligger så nära havet. Jag avslutade så klart med att önska företaget ett stort lycka till i fortsättningen. Efter alla tal fortsatte invigningen med underhållning av den fantastiske Carolina Miskovsky och sedan var det middag, lagad och serverad av Levar Hotell. Efter middagen tackade jag för mig medan invigingen fortsatte med dj och disco in i natten.

masonite7masonite6masonite5masonite4masonite2masonite10masonite11masonite13masonite1masonite8masonite9masonite12

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>