Maggie Swande, Robertsfors

Ro mot framtiden

Det har varit fest i kväll för Björn min chef, han slutar nu till månadsskiftet. Nu när man äntligen börjar vänja sig vid karln. Då slutar han.
Vi har kommit bra överens och skrattat mycket så jag kommer att sakna honom. Vi tänkte ge honom ett presentkort på skor, men han fick ett på IKEA i stället.

Yrvädret Lena är hos oss i kväll för hon har varit på fotbollsskola, när hon kom därifrån satte hon sig och cykla i 20 min, ungdomar är väl bra infernaliskt intensiva, hon ger mig ingen ro, så NU vill jag informera er om att jag har börjat träna, för att få bättre kondition, Höö…
Fem minuter rodd och fem minuter steppuppbräda blev det,
sen åt vi gröt och äpple för att kalorikompensera.

Sen får jag väl köpa en stavgångsmaskin hos Mats, för ute kan jag inte vara, jag är innekatt!
Men huset är ju stort så jag kan kanske bara kuta i trapporna, vi har två trappor upp till övervåningen och två ner till källaren.

Dammet har invaderat och lagt sig överallt här hemma. Det känns som om det är dammigare på våren än på hösten. Men, vi städar vidare och kanske måste man börja kasta mer hårt. Men särskilt "jag" är nog av samlarfolket, jag sparar på mycket braohasaker, sen får man ångest för att man inte syr om, målar om eller klär om skräpet.

Bästa sättet att få städat på, är att bjuda hem gäster på fest, så på fredag kommer en extra son vi har och hans lilla familj.

Jag ska bara varna er till sist, köp inte TELE2 !!! jag gjorde det för att kunna prata med skönsjungande Helena men det abonnemanget har aldrig funkat, telefonen är konstant avstängt, jag har betalat och betalat men inte går det att ringa inte. Skit skit skit.!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.