Maggie Swande, Robertsfors

En ledig helg med vedermödor.

Söndagsmorgonen började med att Norén lämnade mig och ögonstenen Lena, Så vi gick i pyjamas hela dagen, vi kastade ut alla sänkläder och en del mattor över räcket och piskade dem, på fredagskvällen fick jag ett glas rödvin när jag låg i sängen och facebookade av stadspojken, som jag naturligtvis somnade ifrån, när jag vaknade for jag ut med armen och slog ut glaset i klockradion som började fräsa och ryka. Jag vågar inte testa om den lever för då ryker väl alla säkringar. Tvättmaskinen gick hela dagen och vi skruvade ner ett databord som stod i Lenas rum för att få bättre plats, vi bar in och ställde bordskivan och benstativet mot Stadspojkens garderober så när han kommer hem får han inte upp dörrarna,
Jag lärde Lena svära, för när vi bar bordet ställde jag ner det på min vänstra stortå, precis vid nagelbandet. Vi bar upp ett smalt skåp och ställde även det på min vänstra fot, En fin liten soffa fick plats i rummet via min fot och vi hittade fina indiska kuddar som vi la i soffan. Lena målad om skåpet vitt och en litet bord som hon ska ha till nattduksbord. Börjad dammsugningen av hela övervåningen med att köra över min fot, Vi åt kladdkaka och grädde till lunch klockan två och Lena stekte sina egenhändigt första pannkakor till middag kl åtta, den sista blev perfekt.
sen spikade jag upp en klocka i sovrummet med en sko varpå klockan slutade att gå, det upptäckte jag med förfäran i morse när jag trodde att jag försovit mig. Jag drömde att kommunalrådet och kommunchefen blivit hemlösa och att de fick sova skavfötters i min utdragssoffa så jag vaknade med en sprängande huvudvärk, Jag tappade rullarna till håret i toaletten och råkade hårspraya mig rätt in i örat innan jag for iväg till jobbet. Livet är då ett äventyr.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.